Handboek voor de heerser (e-Book)

China's grootste keizer over succesvol leiderschap

Prijs € 10,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Chinghua Tang

EPUB met digitaal watermerk | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tips voor directiekamer en slagveld Tang Taizong (598-649 na Christus) was onbetwist de grootste keizer in de Chinese geschiedenis. Toen hij de Tang-dynastie stichtte was Taizong slechts achtentwintig jaar oud. Hij zou de nazaten van de Hunnen verslaan, een vereenvoudigde wetgeving doorvoeren, de zijderoute openen voor handel en een gouden eeuw van kosmo¬politische cultuur creëren. Zijn dynastie zou driehonderd jaar standhouden. In dit boek komen de kernaspecten van leiderschap aan de orde: het evalueren van mensen en het beoordelen van talent, de competitie met je rivalen, het omgaan met groeiende macht en invloed, het vergroten van je organisatie en het vormgeven van je nalatenschap. ‘Een juweel. Je wordt opgetild en geïnspireerd door de elegante eenvoud van Handboek voor de heerser.’ – Jon Huntsman, Amerikaanse presidentskandidaat 2012 en voormalig ambassadeur van China.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chinghua Tang
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029514378
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
1486458 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Tips voor directiekamer en slagveld

Tang Taizong (598-649 na Christus) was onbetwist de grootste keizer in de Chinese geschiedenis. Toen hij de Tang-dynastie stichtte was Taizong slechts achtentwintig jaar oud. Hij zou de nazaten van de Hunnen verslaan, een vereenvoudigde wetgeving doorvoeren, de zijderoute openen voor handel en een gouden eeuw van kosmo¬politische cultuur creëren. Zijn dynastie zou driehonderd jaar standhouden.
In dit boek komen de kernaspecten van leiderschap aan de orde: het evalueren van mensen en het beoordelen van talent, de competitie met je rivalen, het omgaan met groeiende macht en invloed, het vergroten van je organisatie en het vormgeven van je nalatenschap.

‘Een juweel. Je wordt opgetild en geïnspireerd door de elegante eenvoud van Handboek voor de heerser.’ – Jon Huntsman, Amerikaanse presidentskandidaat 2012 en voormalig ambassadeur van China.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chinghua Tang
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029514378
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
1486458 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112