Handboek Digitale fotografie en fotobewerking

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Hardback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eindelijk een voor iedereen begrijpelijk doe-boek over de techniek van het fotograferen en fotobewerken !U beschikt over een digitale fotocamera (of u overweegt er één aan te schaffen), maar u heeft nog weinig 'grip' op het apparaat? U wilt de stap zetten van 'kiekjes maken' naar professionele, fraaie foto's? U wilt uw opnames met een excellent, maar eenvoudig te bedienen fotobewerkingsprogramma verbeteren en bewerken? Dan is dit totaalpakket - boek plus meegeleverd Nederlandstalig fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2 (volledige versie!) - precies wat u nodig heeft! In het Handboek Digitale fotografie en fotobewerking maakt u kennis met de algemene opties van alle typen consumentenfotocamera's én de basistechnieken van het fotograferen. U leert uw eigen fotocamera kennen en krijgt praktische experttips over de techniek van het fotograferen.Belichting, scherpstellen en compositie, de drie pijlers van een goede opname, komen uitgebreid aan de orde. U krijgt een grote hoeveelheid praktische tips voor het maken van boeiende portret- en groepsfoto's, landschaps- en architectuuropnames. Daarbij horen veel opdrachten die u zelf kunt uitvoeren met uw eigen camera. In het boek zijn talloze full colour foto's van fotograaf Koos Boertjens opgenomen als illustratie van de 'fototechnische' uitleg. Zoals u gewend bent van de Visual Steps-boeken is alle uitleg in begrijpelijke taal geschreven.Daarnaast leert u stap voor stap hoe u het verbeteren van uw foto's systematisch aanpakt met het gebruiksvriendelijke fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2.Een greep uit de onderwerpen:*de techniek van het fotograferen *onderdelen en opties van uw digitale fotocamera *algemene tips over het fotograferen *belichting, scherpstellen en compositie *tips voor groeps- en portretfoto's, landschaps- en architectuurfotografie *begrijpelijke toelichting*aan de hand van talloze voorbeeldfoto's foto's bewerken, verbeteren en afdrukken met ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2 Cd-romInclusief cd-rom met volledige versie van het Nederlandstalige fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2 en oefenfoto's. Geschikt voor:Digitale compactcamera's, bridge camera's, spiegelreflexcamera'sWindows 7, Windows Vista, Windows XP Benodigde voorkennis:Basiskennis computervaardighedenDit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke, voor iedereen begrijpelijke uitleg; stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Full colour editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052451
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Eindelijk een voor iedereen begrijpelijk doe-boek over de techniek van het fotograferen en fotobewerken !

U beschikt over een digitale fotocamera (of u overweegt er één aan te schaffen), maar u heeft nog weinig 'grip' op het apparaat? U wilt de stap zetten van 'kiekjes maken' naar professionele, fraaie foto's? U wilt uw opnames met een excellent, maar eenvoudig te bedienen fotobewerkingsprogramma verbeteren en bewerken? Dan is dit totaalpakket - boek plus meegeleverd Nederlandstalig fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2 (volledige versie!) - precies wat u nodig heeft!

In het Handboek Digitale fotografie en fotobewerking maakt u kennis met de algemene opties van alle typen consumentenfotocamera's én de basistechnieken van het fotograferen. U leert uw eigen fotocamera kennen en krijgt praktische experttips over de techniek van het fotograferen.

Belichting, scherpstellen en compositie, de drie pijlers van een goede opname, komen uitgebreid aan de orde. U krijgt een grote hoeveelheid praktische tips voor het maken van boeiende portret- en groepsfoto's, landschaps- en architectuuropnames. Daarbij horen veel opdrachten die u zelf kunt uitvoeren met uw eigen camera.
In het boek zijn talloze full colour foto's van fotograaf Koos Boertjens opgenomen als illustratie van de 'fototechnische' uitleg. Zoals u gewend bent van de Visual Steps-boeken is alle uitleg in begrijpelijke taal geschreven.
Daarnaast leert u stap voor stap hoe u het verbeteren van uw foto's systematisch aanpakt met het gebruiksvriendelijke fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2.

Een greep uit de onderwerpen:
*de techniek van het fotograferen
*onderdelen en opties van uw digitale fotocamera
*algemene tips over het fotograferen
*belichting, scherpstellen en compositie
*tips voor groeps- en portretfoto's, landschaps- en architectuurfotografie
*begrijpelijke toelichting
*aan de hand van talloze voorbeeldfoto's foto's bewerken, verbeteren en afdrukken met ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2

Cd-rom
Inclusief cd-rom met volledige versie van het Nederlandstalige fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio Darkroom 2 en oefenfoto's.

Geschikt voor:
Digitale compactcamera's, bridge camera's, spiegelreflexcamera's
Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Benodigde voorkennis:
Basiskennis computervaardigheden

Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke, voor iedereen begrijpelijke uitleg; stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Full colour editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052451
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254