Haat of liefde? / Verleidelijk plan (e-Book)

Prijs € 6,49
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Sheri WhiteFeather, Kristi Gold

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Haat of liefde?Nooit eerder maakte een vrouw zo veel bij hem los…Wanneer Walker Ashton ontdekt dat zijn dood gewaande moeder nog leeft, besluit hij naar haar op zoek te gaan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Tamra. Ze is de mooiste vrouw die hij ooit heeft gezien, en ze raakt hem tot in het diepst van zijn ziel. Maar zij is ook de vrouw die is opgevoed door zijn moeder en die dus eigenlijk zijn plek heeft ingenomen… Verleidelijk planZe is vast niet zo onschuldig als ze lijkt…Ford Ashton rust niet vóór hij weet wie zijn grootvader heeft vermoord. Hij is van plan om allereerst een hartig woordje te spreken met Kerry, de jonge – en zeer aantrekkelijke - persoonlijke assistent van zijn grootvader. Ford vermoedt dat ze veel meer was dan dat, en dus is hij vastbesloten erachter te komen wat ze precies weet. Zelfs als hij haar moet verleiden om haar aan het praten te krijgen!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sheri WhiteFeather, Kristi Gold
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402559682
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
1325821 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Haat of liefde?

Nooit eerder maakte een vrouw zo veel bij hem los…

Wanneer Walker Ashton ontdekt dat zijn dood gewaande moeder nog leeft, besluit hij naar haar op zoek te gaan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Tamra. Ze is de mooiste vrouw die hij ooit heeft gezien, en ze raakt hem tot in het diepst van zijn ziel. Maar zij is ook de vrouw die is opgevoed door zijn moeder en die dus eigenlijk zijn plek heeft ingenomen…
 
Verleidelijk plan

Ze is vast niet zo onschuldig als ze lijkt…

Ford Ashton rust niet vóór hij weet wie zijn grootvader heeft vermoord. Hij is van plan om allereerst een hartig woordje te spreken met Kerry, de jonge – en zeer aantrekkelijke - persoonlijke assistent van zijn grootvader. Ford vermoedt dat ze veel meer was dan dat, en dus is hij vastbesloten erachter te komen wat ze precies weet. Zelfs als hij haar moet verleiden om haar aan het praten te krijgen!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sheri WhiteFeather, Kristi Gold
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402559682
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
1325821 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238