Haal buiten naar binnen

Voel je de hele dag goed met de natuur in huis

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jorn Viumdal

Hardback | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ‘Haal buiten naar binnen’ laat Jørn Viumdal zien welke invloed planten op je leven hebben. Het biedt kennis en een oplossing om je de hele dag goed te voelen! Natuur, licht en schone lucht zijn essentieel voor ons welzijn, maar we raken er steeds verder van verwijderd. Waarom zoeken we dit alleen op tijdens vakanties en in onze lunchpauzes? De meeste mensen brengen meer dan 75% van hun tijd binnen door. Hoe kunnen we een natuurlijke leefomgeving in huizen en op werkplekken creëren om zo dichtbij natuur, licht en schone lucht te blijven. Om zo elke dag te kunnen profiteren van de vele voordelen die planten bieden. Jørn Viumdal heeft meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderbouwd onderzoek gedaan (o.a. samen met NASA) naar de impact van planten op mensen en naar een natuurlijke leefomgeving. De oplossing: met de juiste planten voel je je dagelijks goed. Stress, vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen nemen af, terwijl productiviteit, energie, gezondheid en geluk toenemen. # ‘Wanneer we hier op kantoor komen, zelfs in de donkere winter, voelt het alsof we in de zomer het bos in lopen.’ – Jan Grønbech, CEO Google Noorwegen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jorn Viumdal
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021570341
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

In ‘Haal buiten naar binnen’ laat Jørn Viumdal zien welke invloed planten op je leven hebben. Het biedt kennis en een oplossing om je de hele dag goed te voelen!
Natuur, licht en schone lucht zijn essentieel voor ons welzijn, maar we raken er steeds verder van verwijderd. Waarom zoeken we dit alleen op tijdens vakanties en in onze lunchpauzes?
De meeste mensen brengen meer dan 75% van hun tijd binnen door. Hoe kunnen we een natuurlijke leefomgeving in huizen en op werkplekken creëren om zo dichtbij natuur, licht en schone lucht te blijven. Om zo elke dag te kunnen profiteren van de vele voordelen die planten bieden.
Jørn Viumdal heeft meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderbouwd onderzoek gedaan (o.a. samen met NASA) naar de impact van planten op mensen en naar een natuurlijke leefomgeving.
De oplossing: met de juiste planten voel je je dagelijks goed. Stress, vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen nemen af, terwijl productiviteit, energie, gezondheid en geluk toenemen.
# ‘Wanneer we hier op kantoor komen, zelfs in de donkere winter, voelt het alsof we in de zomer het bos in lopen.’ – Jan Grønbech, CEO Google Noorwegen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jorn Viumdal
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021570341
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288