Grote Zus (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Gunnar Staalesen

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Grote zus is Staalesen in topvorm.' - Politiken 'In alle opzichten de gelijke van Henning Mankell en Jo Nesbø.' - Crime Time Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familiebanden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Na haar verhuizing uit het studentenhuis is ze spoorloos verdwenen zonder een adres achter te laten. Het onderzoek voert Veum naar het ruige kustgebied tussen Bergen en Haugesund, waar een criminele motorbende de lakens uitdeelt. Natuurlijk laat Veum zich door het brute geweld niet afschrikken, maar dan neemt de zaak een onverwachte wending die hem ook persoonlijk raakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gunnar Staalesen
Uitgever
Uitgeverij Marmer B.V.
ISBN
9789460687747
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
716992 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
209

Beschrijving

'Grote zus is Staalesen in topvorm.' - Politiken
'In alle opzichten de gelijke van Henning Mankell en Jo Nesbø.' - Crime Time
Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familiebanden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Na haar verhuizing uit het studentenhuis is ze spoorloos verdwenen zonder een adres achter te laten.
Het onderzoek voert Veum naar het ruige kustgebied tussen Bergen en Haugesund, waar een criminele motorbende de lakens uitdeelt. Natuurlijk laat Veum zich door het brute geweld niet afschrikken, maar dan neemt de zaak een onverwachte wending die hem ook persoonlijk raakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gunnar Staalesen
Uitgever
Uitgeverij Marmer B.V.
ISBN
9789460687747
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
716992 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
209