Grote kans op zon (e-Book)

€ 5,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Lori Foster

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Cooper’s Charm schijnt elke dag de zon... en zijn de zomerliefdes voor altijd!Zes jaar geleden keerde Joy Lee haar steenrijke familie de rug toe om samen met haar zoontje een nieuw leven op te bouwen in het Cooper’s Charm-resort. In deze prachtige omgeving vindt ze alles wat ze haar hele leven heeft moeten missen: warmte, vriendschap, rust... En liefde - tenminste, als het aan Royce Nakirk, de knappe nieuwe eigenaar van de drive-inbioscoop, ligt!Voor Maris Kennedy staat haar baan bij de kampwinkel van Cooper’s Charm op nummer één; de winkel biedt haar zekerheid en veiligheid, waar ze na haar moeilijke jeugd enorm naar heeft verlangd. Iets beginnen met klusjesman Daron Hardy - sexy, grappig, vrij - lijkt haar dan ook veel te riskant. Of is hij juist de frisse wind die ze nodig heeft?  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lori Foster
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546927
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1454472 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

In Cooper’s Charm schijnt elke dag de zon... en zijn de zomerliefdes voor altijd!

Zes jaar geleden keerde Joy Lee haar steenrijke familie de rug toe om samen met haar zoontje een nieuw leven op te bouwen in het Cooper’s Charm-resort. In deze prachtige omgeving vindt ze alles wat ze haar hele leven heeft moeten missen: warmte, vriendschap, rust... En liefde - tenminste, als het aan Royce Nakirk, de knappe nieuwe eigenaar van de drive-inbioscoop, ligt!

Voor Maris Kennedy staat haar baan bij de kampwinkel van Cooper’s Charm op nummer één; de winkel biedt haar zekerheid en veiligheid, waar ze na haar moeilijke jeugd enorm naar heeft verlangd. Iets beginnen met klusjesman Daron Hardy - sexy, grappig, vrij - lijkt haar dan ook veel te riskant. Of is hij juist de frisse wind die ze nodig heeft?  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lori Foster
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546927
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1454472 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271