Grant County 4-6 (e-Book)

Onzichtbaar / Trouweloos / Onaantastbaar

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Karin Slaughter

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

(4) ONZICHTBAAREen gewelddadige gijzeling houdt de inwoners van Grant County in zijn greep. Kinderarts Sara Linton en haar ex-man Jeffrey Tolliver bevinden zich onder de gegijzelden. Is rechercheur Lena Adams wel de aangewezen persoon om dit drama tot een goed einde te brengen? Houdt de gijzeling verband met mysterieuze gebeurtenissen uit het verleden? Heeft Jeffrey duistere kanten die zelfs Sara niet kent?(5) TROUWELOOSEen wandeling in de bossen neemt een sinistere wending als Jeffrey Tolliver en Sara Linton op het lichaam van een meisje stuiten. Ze ziet eruit alsof ze zich letterlijk is doodgeschrokken. Als Sara het lichaam onderzoekt, ontdekt ze iets gruwelijks, iets wat zelfs haar angst aanjaagt. Rechercheur Lena Adams wordt van vakantie teruggeroepen om met het onderzoek te helpen. Al snel leidt het spoor naar een naburige plaats, een geïsoleerde gemeenschap en een huiveringwekkend geheim.(6) ONAANTASTBAARRechercheur Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar gewelddadige verleden te ontvluchten. Maar bij een gedwongen terugkomst in haar geboortedorp wordt ze opnieuw geconfronteerd met een explosie van geweld: een meedogenloze moordenaar heeft een jonge vrouw onherkenbaar verbrand. Voor de plaatselijke politie is Lena de enige verdachte. Jeffrey Tolliver en Sara Linton reizen af naar het plaatsje om Lena’s onschuld te bewijzen…Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karin Slaughter
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402764024
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
2004844 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1060

Beschrijving

(4) ONZICHTBAAR
Een gewelddadige gijzeling houdt de inwoners van Grant County in zijn greep. Kinderarts Sara Linton en haar ex-man Jeffrey Tolliver bevinden zich onder de gegijzelden. Is rechercheur Lena Adams wel de aangewezen persoon om dit drama tot een goed einde te brengen? Houdt de gijzeling verband met mysterieuze gebeurtenissen uit het verleden? Heeft Jeffrey duistere kanten die zelfs Sara niet kent?

(5) TROUWELOOS
Een wandeling in de bossen neemt een sinistere wending als Jeffrey Tolliver en Sara Linton op het lichaam van een meisje stuiten. Ze ziet eruit alsof ze zich letterlijk is doodgeschrokken. Als Sara het lichaam onderzoekt, ontdekt ze iets gruwelijks, iets wat zelfs haar angst aanjaagt. Rechercheur Lena Adams wordt van vakantie teruggeroepen om met het onderzoek te helpen. Al snel leidt het spoor naar een naburige plaats, een geïsoleerde gemeenschap en een huiveringwekkend geheim.

(6) ONAANTASTBAAR
Rechercheur Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar gewelddadige verleden te ontvluchten. Maar bij een gedwongen terugkomst in haar geboortedorp wordt ze opnieuw geconfronteerd met een explosie van geweld: een meedogenloze moordenaar heeft een jonge vrouw onherkenbaar verbrand. Voor de plaatselijke politie is Lena de enige verdachte. Jeffrey Tolliver en Sara Linton reizen af naar het plaatsje om Lena’s onschuld te bewijzen…

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karin Slaughter
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402764024
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
2004844 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1060