Grand Prix Retro (e-Book)

verhalen uit de F1

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Olav Mol

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zal voor iedereen duidelijk zijn: de Formule 1 heeft in Nederland een enorme boost gekregen. Voor iedereen die de sport nu of al langer een warm hart toedraagt is er Grand Prix Retro. Formule 1-verslaggever Olav Mol en de redactie van Grand Prix Radio nemen je mee door de geschiedenis van de Formule 1 van de eerste Grand Prix tot nu. Lees onder andere over bekende en minder bekende helden, bandenoorlogen, excentrieke teambazen en coureurs, eendagsvliegen en over drama’s en successen. Je krijgt inkijkjes achter de schermen en leest nog niet eerder gepubliceerde anekdotes van binnenuit de koningsklasse van de autosport.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olav Mol
Uitgever
Q
ISBN
9789021404509
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1053154 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

Het zal voor iedereen duidelijk zijn: de Formule 1 heeft in Nederland een enorme boost gekregen. Voor iedereen die de sport nu of al langer een warm hart toedraagt is er Grand Prix Retro.
Formule 1-verslaggever Olav Mol en de redactie van Grand Prix Radio nemen je mee door de geschiedenis van de Formule 1 van de eerste Grand Prix tot nu. Lees onder andere over bekende en minder bekende helden, bandenoorlogen, excentrieke teambazen en coureurs, eendagsvliegen en over drama’s en successen. Je krijgt inkijkjes achter de schermen en leest nog niet eerder gepubliceerde anekdotes van binnenuit de koningsklasse van de autosport.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olav Mol
Uitgever
Q
ISBN
9789021404509
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1053154 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187