Grammatica Spaans

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Emile Slager

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is het verschil tussen `La gente pobre' en `La pobre gente'? Wanneer zeg je `Estas camisas son limpias' en wanneer `Estas camisas están limpias'? Gebruik je wel of geen subjuntivo in de Spaanse vertaling van `ik ben blij dat je er bent'?Zomaar enkele vragen waarop Prisma Grammatica Spaans een antwoord geeft. De Prisma Grammatica Spaans is een ideaal naslagwerk voor wie snel een taalkundig probleem wil oplossen. De uitleg is helder en de vele voorbeelden zorgen voor een duidelijke illustratie van de behandelde grammaticale verschijnselen. De overzichtelijke indeling, het uitgebreide register en de ruime lay-out vergemakkelijken het opzoeken. Het boek is goed te gebruiken als studieboek voor zowel de beginnende als de gevorderde student. Waar nodig wordt aandacht besteed aan varianten van het Spaans van Latijns-Amerika.POD (Printing On Demand) is een techniek waarmee het mogelijk is om boeken te drukken in zeer lage oplages - tot 1 exemplaar - die kwalitatief net zo goed zijn als traditioneel gedrukte exemplaren. Met deze Prisma heb je dus een uniek boek in handen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emile Slager
Uitgever
Prisma
ISBN
9789000341009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Wat is het verschil tussen `La gente pobre' en `La pobre gente'? Wanneer zeg je `Estas camisas son limpias' en wanneer `Estas camisas están limpias'? Gebruik je wel of geen subjuntivo in de Spaanse vertaling van `ik ben blij dat je er bent'?

Zomaar enkele vragen waarop Prisma Grammatica Spaans een antwoord geeft. De Prisma Grammatica Spaans is een ideaal naslagwerk voor wie snel een taalkundig probleem wil oplossen. De uitleg is helder en de vele voorbeelden zorgen voor een duidelijke illustratie van de behandelde grammaticale verschijnselen. De overzichtelijke indeling, het uitgebreide register en de ruime lay-out vergemakkelijken het opzoeken. Het boek is goed te gebruiken als studieboek voor zowel de beginnende als de gevorderde student. Waar nodig wordt aandacht besteed aan varianten van het Spaans van Latijns-Amerika.

POD (Printing On Demand) is een techniek waarmee het mogelijk is om boeken te drukken in zeer lage oplages - tot 1 exemplaar - die kwalitatief net zo goed zijn als traditioneel gedrukte exemplaren. Met deze Prisma heb je dus een uniek boek in handen.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emile Slager
Uitgever
Prisma
ISBN
9789000341009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368