Gillian Flynn 3-in-1-bundel (e-Book)

de bestsellers Gone girl, Dark places en Teerbemind in een bundel

Prijs € 24,99

Niet beschikbaar

Gillian Flynn

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dark Places Libby Day is zeven toen haar moeder en twee zusjes worden vermoord. Libby weet het huis te ontvluchten, de ijskoude januarinacht in, en overleeft. Ze getuigt tegen haar broer Ben, die voor de slachtpartij wordt veroordeeld. Vijfentwintig jaar later is een genootschap ervan overtuigd dat Ben niet de moordenaar is. Ze vragen Libby om details, bewijzen waarvan ze hopen dat die Ben zullen vrijpleiten. Stukje bij beetje komt de onvoorstelbare waarheid uit... Teerbemind Wind Gap: een broeierig gehucht in het diepe zuiden van Amerika. Een plaats waar het ‘oude geld’ nog regeert maar zich schoorvoetend mengt met het ‘gewone’ volk. Waar bijna elke tiener aan de drugs is en de helft van alle inwoners in dezelfde fabriek werkt. Dit is het dorp waar journalist Camille Preaker opgroeide en waarnaar ze nooit meer terug wil keren. Maar als juist hier twee jonge meisjes op gruwelijke wijze worden vermoord, moet ze erheen om verslag te doen. Dan dreigt het verleden Camille in te halen. Want hoe komt het dat ze zich identificeert met de dode meisjes? Wat is er gebeurd tussen Camille en haar moeder? En wat heeft dit allemaal te maken met de dood van haar zusje, jaren geleden?Gone Girl legt de geheimen in een modern huwelijk bloot. Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick -Dunne (Ben Affleck) bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy (Rosamund Pike) vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst de vraag: heeft Nick zijn vrouw vermoord?   Gillian Flynn brak internationaal door met haar derde boek Gone Girl (eerder verschenen als Verloren vrouw). Toen haar debuut verscheen werkte ze als journalist en recensent voor Entertainment Weekly, inmiddels is ze fulltime auteur. Haar boeken zijn gepubliceerd in 28 landen; voor elk van de drie is er een filmdeal en schreef ze zelf het scenario. Ze woont in Chicago met haar man en kinderen. In deze bundel zijn de volgende titels opgenomen: 1. Dark places (eerder verschenen als Duisternis) 2. Teerbemind 3. Gone Girl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gillian Flynn
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306279
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
3205752 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1096

Beschrijving

Dark Places
Libby Day is zeven toen haar moeder en twee zusjes worden vermoord. Libby weet het huis te ontvluchten, de ijskoude januarinacht in, en overleeft. Ze getuigt tegen haar broer Ben, die voor de slachtpartij wordt veroordeeld.
Vijfentwintig jaar later is een genootschap ervan overtuigd dat Ben niet de moordenaar is. Ze vragen Libby om details, bewijzen waarvan ze hopen dat die Ben zullen vrijpleiten. Stukje bij beetje komt de onvoorstelbare waarheid uit...

Teerbemind
Wind Gap: een broeierig gehucht in het diepe zuiden van Amerika. Een plaats waar het ‘oude geld’ nog regeert maar zich schoorvoetend mengt met het ‘gewone’ volk. Waar bijna elke tiener aan de drugs is en de helft van alle inwoners in dezelfde fabriek werkt. Dit is het dorp waar journalist Camille Preaker opgroeide en waarnaar ze nooit meer terug wil keren. Maar als juist hier twee jonge meisjes op gruwelijke wijze worden vermoord, moet ze erheen om verslag te doen.
Dan dreigt het verleden Camille in te halen. Want hoe komt het dat ze zich identificeert met de dode meisjes? Wat is er gebeurd tussen Camille en haar moeder? En wat heeft dit allemaal te maken met de dood van haar zusje, jaren geleden?

Gone Girl legt de geheimen in een modern huwelijk bloot.
Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick -Dunne (Ben Affleck) bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy (Rosamund Pike) vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst de vraag: heeft Nick zijn vrouw vermoord?

 

Gillian Flynn brak internationaal door met haar derde boek Gone Girl (eerder verschenen als Verloren vrouw). Toen haar debuut verscheen werkte ze als journalist en recensent voor Entertainment Weekly, inmiddels is ze fulltime auteur. Haar boeken zijn gepubliceerd in 28 landen; voor elk van de drie is er een filmdeal en schreef ze zelf het scenario. Ze woont in Chicago met haar man en kinderen.

In deze bundel zijn de volgende titels opgenomen:

1. Dark places (eerder verschenen als Duisternis)

2. Teerbemind

3. Gone Girl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gillian Flynn
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306279
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
3205752 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1096