Gifjes (e-Book)

spoilers voor de toekomst feat. de NOS nieuwsquiz, Project Grondwet en het André Hazes-hotel voor poolreizigers

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Daan Windhorst

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen Daan Windhorst Gifjes uitbracht, dacht hij dat hij een verzameling vermakelijke, satirische verhalen had geschreven. Verhalen die de tijdgeest wisten te vatten, bijvoorbeeld over de PR-campagne rondom de nieuwe grondwet, of over pillen die je kunt slikken om je persoonlijkheid te verbeteren. Wat de schrijver niet wist, was dat in de 100 jaar die erop volgden al zijn verhalen uit zouden komen. Windhorst bleek een visionair: hij voorspelde correct dat een hotel op de poolcirkel het laatste bastion van de Nederlandse cultuur zouden worden. Dat TED-talks uit zouden sterven. En natuurlijk: het einde der tijden. Een indrukwekkende prestatie, niet in de laatste plaats omdat de meeste verhalen in het boek elkaar glashard tegenspreken. Nu, precies 100 jaar later, brengt Nijgh & Van Ditmar deze unieke jubileumeditie uit. Op papier, precies zoals dat in 2016 ging! En inclusief de oorspronkelijke flaptekst!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daan Windhorst
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
1194282 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

Toen Daan Windhorst Gifjes uitbracht, dacht hij dat hij een verzameling vermakelijke, satirische verhalen had geschreven. Verhalen die de tijdgeest wisten te vatten, bijvoorbeeld over de PR-campagne rondom de nieuwe grondwet, of over pillen die je kunt slikken om je persoonlijkheid te verbeteren.

Wat de schrijver niet wist, was dat in de 100 jaar die erop volgden al zijn verhalen uit zouden komen. Windhorst bleek een visionair: hij voorspelde correct dat een hotel op de poolcirkel het laatste bastion van de Nederlandse cultuur zouden worden. Dat TED-talks uit zouden sterven. En natuurlijk: het einde der tijden. Een indrukwekkende prestatie, niet in de laatste plaats omdat de meeste verhalen in het boek elkaar glashard tegenspreken.

Nu, precies 100 jaar later, brengt Nijgh & Van Ditmar deze unieke jubileumeditie uit. Op papier, precies zoals dat in 2016 ging! En inclusief de oorspronkelijke flaptekst!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daan Windhorst
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
1194282 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148