Gezondheid! (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Levi Weemoedt

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Overal in Drente, op de hei, in het bos, geldt: uw hond moet vast, de wolf mag los. Nadat Lévi Weemoedt het trieste Vlaardingen verlaten had, besloot hij zijn geluk in Assen te zoeken. Maar een mens kan dan wel van omgeving veranderen, zijn ziel verhuist met hem mee. Ook in de nog grotendeels ongekerstende veengebieden en op de Hondsrug blijft de vrolijke wanhoop uit Weemoedts aderen stromen. In deze nieuwe verzenbundel heeft Lévi Weemoedt de oude kluizenaar in zichzelf hervonden. Maar dat belemmert hem niet om oog te hebben voor alle gekkigheid van deze tijd – en die belachelijk te maken. Lévi Weemoedt is schrijver van tragikomische korte verhalen en gedichten, die hij als geen ander voor publiek ten gehore brengt. In 2018 stelde Özcan Akyol de bloemlezing Pessimisme kun je leren! samen, die een ongekend succes werd. Piet Piryns noemde Weemoedts wederopstanding ‘de meest opzienbarende verrijzenis sinds Lazarus’ (Nacht van de Poëzie 2019).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Levi Weemoedt
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038807904
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
248561 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
114

Beschrijving

Overal in Drente,
op de hei, in het bos,
geldt: uw hond moet vast,
de wolf mag los.

Nadat Lévi Weemoedt het trieste Vlaardingen verlaten had, besloot hij zijn geluk in Assen te zoeken. Maar een mens kan dan wel van omgeving veranderen, zijn ziel verhuist met hem mee. Ook in de nog grotendeels ongekerstende veengebieden en op de Hondsrug blijft de vrolijke wanhoop uit Weemoedts aderen stromen.
In deze nieuwe verzenbundel heeft Lévi Weemoedt de oude kluizenaar in zichzelf hervonden. Maar dat belemmert hem niet om oog te hebben voor alle gekkigheid van deze tijd – en die belachelijk te maken.

Lévi Weemoedt is schrijver van tragikomische korte verhalen en gedichten, die hij als geen ander voor publiek ten gehore brengt. In 2018 stelde Özcan Akyol de bloemlezing Pessimisme kun je leren! samen, die een ongekend succes werd. Piet Piryns noemde Weemoedts wederopstanding ‘de meest opzienbarende verrijzenis sinds Lazarus’ (Nacht van de Poëzie 2019).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Levi Weemoedt
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038807904
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
248561 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
114