Gevallen voor de baas (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Joss Wood

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe houd je afstand van iets onweerstaanbaars?Magnaat Bo Sørenson is een drukbezet man; het runnen van een miljardenbedrijf gaat niet vanzelf. Afleiding kan hij niet gebruiken. Hij is dan ook ontzet als hij opeens de zorg voor een baby krijgt. Gelukkig kan hij al snel een nanny inhuren, die naar verluidt de beste is in haar vak. Maar in plaats van zijn focus terug te vinden, is Bo nu juist heel erg afgeleid. Nanny Olivia is namelijk véél te mooi…Voor ze terug naar huis gaat, wil Olivia nog één klus aannemen in het prachtige Denemarken, en nanny bij een miljardair klinkt ideaal. Op zich is het dat ook. De kleine Matheo is erg schattig, de grote Bo charmant en indrukwekkend. Een beetje té charmant, eerlijk gezegd. Té leuk, té knap… Ze gaat echt niet verliefd worden op haar baas. No way! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joss Wood
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402569704
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
736509 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Hoe houd je afstand van iets onweerstaanbaars?

Magnaat Bo Sørenson is een drukbezet man; het runnen van een miljardenbedrijf gaat niet vanzelf. Afleiding kan hij niet gebruiken. Hij is dan ook ontzet als hij opeens de zorg voor een baby krijgt. Gelukkig kan hij al snel een nanny inhuren, die naar verluidt de beste is in haar vak. Maar in plaats van zijn focus terug te vinden, is Bo nu juist heel erg afgeleid. Nanny Olivia is namelijk véél te mooi…

Voor ze terug naar huis gaat, wil Olivia nog één klus aannemen in het prachtige Denemarken, en nanny bij een miljardair klinkt ideaal. Op zich is het dat ook. De kleine Matheo is erg schattig, de grote Bo charmant en indrukwekkend. Een beetje té charmant, eerlijk gezegd. Té leuk, té knap… Ze gaat echt niet verliefd worden op haar baas. No way!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joss Wood
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402569704
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
736509 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126