Getuigenissen (e-Book)

De evolutie van de kmo in Vlaanderen in 36 verhalen

Prijs € 18,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Louis Schoofs

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wouter Torfs (CEO schoenen Torfs, voorzitter van het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk), Inge Nuyens (zaakvoerder interieur Dox), Lawrence Veghter (zaakvoerder Versmarkt Van Eccelpoel), Toon Bossuyt (CEO Boss Paints), Plusmakelaars++ Wat vertellen zij over waardengedreven en innovatief ondernemen? Dit boek bundelt 20 interviews met zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen. Zij brengen getuigenissen over hun enthousiasme, angst bij de overdracht en onzekerheid bij het veranderen van de organisatie. Maar ook het persoonlijke en het familiale aspect van ondernemerschap komt aan bod: de relatie met de vorige generatie, de veranderingen die zij doorvoeren, hoe zij terug kijken naar hun kinderjaren en veel meer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louis Schoofs
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401496858
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
5992680 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Wouter Torfs (CEO schoenen Torfs, voorzitter van het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk), Inge Nuyens (zaakvoerder interieur Dox), Lawrence Veghter (zaakvoerder Versmarkt Van Eccelpoel), Toon Bossuyt (CEO Boss Paints), Plusmakelaars++

Wat vertellen zij over waardengedreven en innovatief ondernemen?
Dit boek bundelt 20 interviews met zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen. Zij brengen getuigenissen over hun enthousiasme, angst bij de overdracht en onzekerheid bij het veranderen van de organisatie. Maar ook het persoonlijke en het familiale aspect van ondernemerschap komt aan bod: de relatie met de vorige generatie, de veranderingen die zij doorvoeren, hoe zij terug kijken naar hun kinderjaren en veel meer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louis Schoofs
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401496858
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
5992680 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200