Genezen door genade (e-Book)

een nieuw model voor transformatie en heling

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Caroline Myss

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In haar nieuwste boek stelt bestsellerschrijver Caroline Myss de gedachte ter discussie dat we er altijd achter kunnen komen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Maar dat is een illusie. Puttend uit haar jarenlange werk als medisch helderziende en spiritueel leraar vertelt Myss in dit boek de waargebeurde verhalen van mensen die als ¿terminale gevallen¿ beschouwd werden en die, door niets minder dan een wonder, hun ziekte overleefden.Geïnspireerd door deze mensen die een breed scala van lichamelijke en psychische klachten overwonnen ¿ van kanker tot gevorderde diabetes ¿ onderzoekt Myss de wijsheid van grote mystici, zoals Teresa van Ávila, wier geschriften een dieper begrip geven van de spirituele fundamenten van genezing. Op basis van deze onderzoeken introduceert ze een genezingsmodel dat demonstreert dat het mogelijk is om jezelf en anderen te helen met de kracht van genade. ¿Myss verandert onze kijk op crisis en ziekte ingrijpend. Lees dit boek!¿ ¿ Deepak Chopra

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Caroline Myss
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639925
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
305716 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

In haar nieuwste boek stelt bestsellerschrijver Caroline Myss de gedachte ter discussie dat we er altijd achter kunnen komen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Maar dat is een illusie. Puttend uit haar jarenlange werk als medisch helderziende en spiritueel leraar vertelt Myss in dit boek de waargebeurde verhalen van mensen die als ¿terminale gevallen¿ beschouwd werden en die, door niets minder dan een wonder, hun ziekte overleefden.
Geïnspireerd door deze mensen die een breed scala van lichamelijke en psychische klachten overwonnen ¿ van kanker tot gevorderde diabetes ¿ onderzoekt Myss de wijsheid van grote mystici, zoals Teresa van Ávila, wier geschriften een dieper begrip geven van de spirituele fundamenten van genezing. Op basis van deze onderzoeken introduceert ze een genezingsmodel dat demonstreert dat het mogelijk is om jezelf en anderen te helen met de kracht van genade.

¿Myss verandert onze kijk op crisis en ziekte ingrijpend. Lees dit boek!¿ ¿ Deepak Chopra

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Caroline Myss
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639925
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
305716 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224