Generation Alpha in Beta (e-Book)

Connecting with the Next Micro-Generation

Prijs € 26,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Maarten Leyts

EPUB met digitaal watermerk | November 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Generatiedenken is geen wetenschap, maar wel een betrouwbaar kader voor een succesvolle marketing-, communicatie- en productstrategie. Generation Y is ondertussen de meest beschreven demografische groep ooit. Hun kinderen vormen de voorhoede van de allereerste cohorte van de 21ste eeuw.Dit boek beschrijft die groep, geboren tussen 2010 - het jaar van de lancering van iPad en Instagram - en 2025, in een wereld van enorme technologische evolutie. Kidpreneurs en kidfluencers zetten nieuwe media in om hun interesses en bijbehorende merkvoorkeuren de wereld in te brengen. Zo ontwikkelt P2P-communicatie zich in een razendsnel tempo en evolueert 'marketing to kids' naar 'marketing with kids to kids'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten Leyts
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401464505
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2020
Bestandsgrootte
1954612 bytes
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Generatiedenken is geen wetenschap, maar wel een betrouwbaar kader voor een succesvolle marketing-, communicatie- en productstrategie. Generation Y is ondertussen de meest beschreven demografische groep ooit. Hun kinderen vormen de voorhoede van de allereerste cohorte van de 21ste eeuw.

Dit boek beschrijft die groep, geboren tussen 2010 - het jaar van de lancering van iPad en Instagram - en 2025, in een wereld van enorme technologische evolutie. Kidpreneurs en kidfluencers zetten nieuwe media in om hun interesses en bijbehorende merkvoorkeuren de wereld in te brengen. Zo ontwikkelt P2P-communicatie zich in een razendsnel tempo en evolueert 'marketing to kids' naar 'marketing with kids to kids'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten Leyts
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401464505
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2020
Bestandsgrootte
1954612 bytes Kb
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
200