Genade ervaren

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tineke de Groot - de Greef

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Genade. Een woord dat je vaak in de kerk hoort, maar wat is dat eigenlijk? En waar kom je genade in je dagelijks leven tegen? Dit boek laat je aan de hand van allerlei bijbelteksten en ervaringsverhalen nadenken over genade.Genade gaat over een eeuwige, liefdevolle Vader, die in ons levensverhaal aanwezig is. Gods genade is allesomvattend en reikt verder dan dat wij ooit kunnen beseffen. In dit deel van de Essentials-serie beschrijft Tineke de Groot inspirerende en verrassende inzichten over genade. Zij vertelt over onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen in Afrika, die steeds een ander aspect van Gods genade laten zien. Herkenbaar voor iedereen die weleens in Afrika is geweest, maar ook aansprekend voor wie dat werelddeel niet kent. De verdiepingsvragen nodigen uit tot persoonlijke of gezamenlijke bijbelstudie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke de Groot - de Greef
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023928195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Genade. Een woord dat je vaak in de kerk hoort, maar wat is dat eigenlijk? En waar kom je genade in je dagelijks leven tegen? Dit boek laat je aan de hand van allerlei bijbelteksten en ervaringsverhalen nadenken over genade.

Genade gaat over een eeuwige, liefdevolle Vader, die in ons levensverhaal aanwezig is. Gods genade is allesomvattend en reikt verder dan dat wij ooit kunnen beseffen. In dit deel van de Essentials-serie beschrijft Tineke de Groot inspirerende en verrassende inzichten over genade. Zij vertelt over onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen in Afrika, die steeds een ander aspect van Gods genade laten zien. Herkenbaar voor iedereen die weleens in Afrika is geweest, maar ook aansprekend voor wie dat werelddeel niet kent.

De verdiepingsvragen nodigen uit tot persoonlijke of gezamenlijke bijbelstudie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke de Groot - de Greef
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023928195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig