Gelukszoekers (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ilja Leonard Pfeijffer

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE OPBRENGST VAN DIT BOEK GAAT NAAR WERKEN ZONDER GRENZEN Over vluchtelingen, migranten, angst en hoopDe massale immigratie naar Europa valt volgens Ilja Leonard Pfeijffer niet te stoppen. ‘En wat onvermijdelijk is, kun je maar het beste zo goed mogelijk organiseren.’ Gelukszoekers is een bundeling van Pfeijffers journalistieke stukken en columns uit nrc.next, een fragment uit zijn roman La Superba (2013), een gedicht uit Idyllen (2015) en een liedtekst geschreven voor Ellen ten Damme. Pfeijffer laat met Gelukszoekers een krachtig tegengeluid horen in het rumoer van angst en haat dat wordt voortgebracht door populisten. Hij toont de lezer op confronterende wijze hoe schrijnend de situatie momenteel, maar eigenlijk al een aantal jaren, is en pleit voor een menswaardig bestaan voor elk mens.De opbrengst van Gelukszoekers gaat naar Werken zonder grenzen, een nieuw initiatief dat als doel heeft talentvolle vluchtelingen met verblijfsvergunning aan werkgevers te koppelen. Zie www.werkenzondergrenzen.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ilja Leonard Pfeijffer
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029506823
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
1141260 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Beschrijving

DE OPBRENGST VAN DIT BOEK GAAT NAAR WERKEN ZONDER GRENZEN

Over vluchtelingen, migranten, angst en hoop

De massale immigratie naar Europa valt volgens Ilja Leonard Pfeijffer niet te stoppen. ‘En wat onvermijdelijk is, kun je maar het beste zo goed mogelijk organiseren.’
Gelukszoekers is een bundeling van Pfeijffers journalistieke stukken en columns uit nrc.next, een fragment uit zijn roman La Superba (2013), een gedicht uit Idyllen (2015) en een liedtekst geschreven voor Ellen ten Damme. Pfeijffer laat met Gelukszoekers een krachtig tegengeluid horen in het rumoer van angst en haat dat wordt voortgebracht door populisten. Hij toont de lezer op confronterende wijze hoe schrijnend de situatie momenteel, maar eigenlijk al een aantal jaren, is en pleit voor een menswaardig bestaan voor elk mens.
De opbrengst van Gelukszoekers gaat naar Werken zonder grenzen, een nieuw initiatief dat als doel heeft talentvolle vluchtelingen met verblijfsvergunning aan werkgevers te koppelen. Zie www.werkenzondergrenzen.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ilja Leonard Pfeijffer
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029506823
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
1141260 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103