Geloven tijdens het tandenpoetsen

twaalf oefeningen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan-Willem van Dijk

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is jouw geloof vaak ook zo geestelijk? De kerkdienst, de bijbelkring, je stille tijd - dat zijn vaak de momenten waarop je contact hebt met God. Niet als je in de supermarkt loopt of je inbox leegt. Maar God is overal waar wij hem nodig hebben, ook achter ons bureau of tijdens het tandenpoetsen. In zijn tweede brief aan de gemeente Korinte noemt Paules twaalf werkwoorden die je kunnen helpen om te geloven in het leven van alledag. Ze gaan onder andere over groeien in gebed en over omgaan met tegenslag. Hoe kun je meer op Jezus lijken als je niet zo'n doorzetter bent? Moet je als christen altijd blij, gelukkig en succesvol zijn? Aan ieder hoofdstuk zijn gespreksvragen toegevoegd, zodat dit boek ook geschikt is voor gebruik op een bijbel- of gesprekskring. Jan Willem van Dijk (1980) is theoloog en werkt bij de HGJB. Hij gaat regelmatigvoor in kerkdiensten en spreekt voor groepen jongeren op evenementen als de HGJB-kerstconferentie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan-Willem van Dijk
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789023927808
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Is jouw geloof vaak ook zo geestelijk? De kerkdienst, de bijbelkring, je stille tijd - dat zijn vaak de momenten waarop je contact hebt met God. Niet als je in de supermarkt loopt of je inbox leegt. Maar God is overal waar wij hem nodig hebben, ook achter ons bureau of tijdens het tandenpoetsen.

In zijn tweede brief aan de gemeente Korinte noemt Paules twaalf werkwoorden die je kunnen helpen om te geloven in het leven van alledag. Ze gaan onder andere over groeien in gebed en over omgaan met tegenslag. Hoe kun je meer op Jezus lijken als je niet zo'n doorzetter bent? Moet je als christen altijd blij, gelukkig en succesvol zijn? Aan ieder hoofdstuk zijn gespreksvragen toegevoegd, zodat dit boek ook geschikt is voor gebruik op een bijbel- of gesprekskring.

Jan Willem van Dijk (1980) is theoloog en werkt bij de HGJB. Hij gaat regelmatig
voor in kerkdiensten en spreekt voor groepen jongeren op evenementen als de HGJB-kerstconferentie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan-Willem van Dijk
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789023927808
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112