Gekochte bruid / Gedwongen overgave / Zuidelijke hartstocht (e-Book)

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Helen Bianchin, Sandra Marton, Mary Lyons

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gekochte bruidAlyssa is overgeleverd aan een adembenemende miljonair… Na de dood van haar vader wordt haar stoeterij verkocht aan de steenrijke Lucas Reyes - met haar erbij! Zonder pardon neemt hij haar mee naar Spanje, al is ze in zijn ogen slechts een sluwe golddigger. Hoe kan ze hem er ooit van overtuigen dat ze onschuldig is? Gedwongen overgaveNa drie dagen gooide Kayla haar trouwring weg! Nu heeft ze haar knappe voormalige echtgenoot, tycoon Duardo Alvarez, echter harder nodig dan ooit. Haar vader heeft het familiefortuin vergokt, waardoor het leven van haar broer gevaar loopt. Duardo is bereid te helpen, alleen stelt hij een onmogelijke eis... Zuidelijke hartstochtGina krijgt de schrik van haar leven… Want Antonio Ramirez neemt het bedrijf over waarmee haar familie al jaren zakendoet. Ooit heeft ze zich, hevig verliefd, aan hem opgedrongen, en nu toont Antonio juist zeer veel belangstelling voor haar. Zou de liefde dan eindelijk wederzijds zijn? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helen Bianchin, Sandra Marton, Mary Lyons
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547559
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1171756 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356

Beschrijving

Gekochte bruid
Alyssa is overgeleverd aan een adembenemende miljonair…
 
Na de dood van haar vader wordt haar stoeterij verkocht aan de steenrijke Lucas Reyes - met haar erbij! Zonder pardon neemt hij haar mee naar Spanje, al is ze in zijn ogen slechts een sluwe golddigger. Hoe kan ze hem er ooit van overtuigen dat ze onschuldig is?
 
Gedwongen overgave
Na drie dagen gooide Kayla haar trouwring weg!
 
Nu heeft ze haar knappe voormalige echtgenoot, tycoon Duardo Alvarez, echter harder nodig dan ooit. Haar vader heeft het familiefortuin vergokt, waardoor het leven van haar broer gevaar loopt. Duardo is bereid te helpen, alleen stelt hij een onmogelijke eis...
 
Zuidelijke hartstocht
Gina krijgt de schrik van haar leven…
 
Want Antonio Ramirez neemt het bedrijf over waarmee haar familie al jaren zakendoet. Ooit heeft ze zich, hevig verliefd, aan hem opgedrongen, en nu toont Antonio juist zeer veel belangstelling voor haar. Zou de liefde dan eindelijk wederzijds zijn?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helen Bianchin, Sandra Marton, Mary Lyons
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547559
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1171756 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356