Geheime genoegens

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dwarsligger | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geheime genoegens van Lonnie Barbach is en verzameling onverbloemde erotische verhalen over verleiding, verovering, verboden en geheime genoegens. Ieder verhaal is een zinnelijke, opwindende reis, waaraan mannen en vrouwen, apart of gezamenlijk, kunnendeelnemen. Net als in het succesvolle Lust en liefde heeft Barbach de verhalen van begeleidende teksten voorzien, waarin de verschillen tussen mannen en vrouwen in seks en erotiek worden besproken.Geheime genoegens bestrijkt het spectrum van erotische voorkeuren in zijn volle breedte.Over Lonnie Barbach Lonnie Barbach is een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van relaties en seksualiteit. Ze is samenstelster van diverse bundels over erotiek, waaronder Lust en liefde en Geheime genoegens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Dwarsligger
ISBN
9789049802899
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
561

Beschrijving

Geheime genoegens van Lonnie Barbach is en verzameling onverbloemde erotische verhalen over verleiding, verovering, verboden en geheime genoegens. Ieder verhaal is een zinnelijke, opwindende reis, waaraan mannen en vrouwen, apart of gezamenlijk, kunnen
deelnemen.

Net als in het succesvolle Lust en liefde heeft Barbach de verhalen van begeleidende teksten voorzien, waarin de verschillen tussen mannen en vrouwen in seks en erotiek worden besproken.

Geheime genoegens bestrijkt het spectrum van erotische voorkeuren in zijn volle breedte.

Over Lonnie Barbach
Lonnie Barbach is een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van relaties en seksualiteit. Ze is samenstelster van diverse bundels over erotiek, waaronder Lust en liefde en Geheime genoegens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Dwarsligger
ISBN
9789049802899
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
561