Geen weg terug (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

David Klass

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Geen weg terug is een uitdagend, belangrijk en zeer spannend boek. Ik vond het geweldig, heb genoten van elke bladzijde.’ James Patterson De FBI is een massale klopjacht gestart op een ongrijpbare en uiterst slimme aanslagpleger. Hij heeft zojuist zijn zesde doelwit getroffen, de Boon Dam in Idaho, waarbij een twaalftal mensen zijn omgekomen. De terrorist, die door de pers Green Man is gedoopt, verklaart dat deze drastische aanslagen – elk doelwit zorgvuldig uitgekozen vanwege de impact op het milieu – noodzakelijk zijn om de aandacht van de wereld te vestigen op de onomkeerbare gevolgen van klimaatverandering. De FBI heeft geen echte aanwijzingen. Het is alsof Green Man elke stap van hun onderzoek kan voorspellen en al hun tactieken vakkundig ontwijkt. Tot de jonge agent Tom Smith de taskforceleider benadert met een onverwacht inzicht. Tom, computerprogrammeur van opleiding, is misschien de enige persoon die de unieke vaardigheden bezit om Green Man te vinden voordat hij opnieuw toeslaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Klass
Uitgever
Volt
ISBN
9789021422480
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3177332 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305

Beschrijving

Geen weg terug is een uitdagend, belangrijk en zeer spannend boek. Ik vond het geweldig, heb genoten van elke bladzijde.’ James Patterson


De FBI is een massale klopjacht gestart op een ongrijpbare en uiterst slimme aanslagpleger. Hij heeft zojuist zijn zesde doelwit getroffen, de Boon Dam in Idaho, waarbij een twaalftal mensen zijn omgekomen. De terrorist, die door de pers Green Man is gedoopt, verklaart dat deze drastische aanslagen – elk doelwit zorgvuldig uitgekozen vanwege de impact op het milieu – noodzakelijk zijn om de aandacht van de wereld te vestigen op de onomkeerbare gevolgen van klimaatverandering.

De FBI heeft geen echte aanwijzingen. Het is alsof Green Man elke stap van hun onderzoek kan voorspellen en al hun tactieken vakkundig ontwijkt. Tot de jonge agent Tom Smith de taskforceleider benadert met een onverwacht inzicht. Tom, computerprogrammeur van opleiding, is misschien de enige persoon die de unieke vaardigheden bezit om Green Man te vinden voordat hij opnieuw toeslaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Klass
Uitgever
Volt
ISBN
9789021422480
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3177332 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305