Geen bereik (e-Book)

over de buitengewone opkomst en spectaculaire val van BlackBerry

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jacquie McNish, Sean Silcoff

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De waanzinnige opkomst en de spectaculaire val van BlackBerry In 2009 was de helft van de smartphonemarkt in het bezit van BlackBerry. Vandaag de dag is dat nog maar 1 procent. Wat ging er mis? Geen bereik is het verbazingwekkende verhaal van een bedrijf dat eerst alle wereldwijde giganten had omver geduwd, voordat het zelf binnen korte tijd bezweek aan de meedogenloze concurrentie uit Silicon Valley, door toedoen van bedrijven als Apple en Google. Door gesprekken met de belangrijkste spelers, senior executives, directeuren en concurrenten beschrijft Geen bereik de opmerkelijke opkomst en duizelingwekkende val van een multinational die ooit begon als een kleine startup boven een bagelwinkeltje in Ontario. De bekende journalisten Jacquie McNish en Sean Silcoff hebben een meeslepend, spannend en uitermate vermakelijk verhaal geschreven rondom een van de meest boeiende bedrijven van deze eeuw. Jacquie McNish en Sean Silcoff zijn twee zeer bekende businessjournalisten uit Canada. Ze staan bekend om hun onthullende verhalen over de grootste bedrijven van de afgelopen 25 jaar. McNish schrijft voor de Wall Street Journal en won zes grote prijzen voor haar baanbrekende onderzoeken. Silcoff schrijft voor Globe and Mail en is een auteur met vele prijzen op zijn naam, zoals de National Newspaper Award.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacquie McNish, Sean Silcoff
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000341382
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
563304 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
327

Beschrijving

De waanzinnige opkomst en de spectaculaire val van BlackBerry

In 2009 was de helft van de smartphonemarkt in het bezit van BlackBerry. Vandaag de dag is dat nog maar 1 procent. Wat ging er mis?

Geen bereik is het verbazingwekkende verhaal van een bedrijf dat eerst alle wereldwijde giganten had omver geduwd, voordat het zelf binnen korte tijd bezweek aan de meedogenloze concurrentie uit Silicon Valley, door toedoen van bedrijven als Apple en Google. Door gesprekken met de belangrijkste spelers, senior executives, directeuren en concurrenten beschrijft Geen bereik de opmerkelijke opkomst en duizelingwekkende val van een multinational die ooit begon als een kleine startup boven een bagelwinkeltje in Ontario.

De bekende journalisten Jacquie McNish en Sean Silcoff hebben een meeslepend, spannend en uitermate vermakelijk verhaal geschreven rondom een van de meest boeiende bedrijven van deze eeuw.

Jacquie McNish en Sean Silcoff zijn twee zeer bekende businessjournalisten uit Canada. Ze staan bekend om hun onthullende verhalen over de grootste bedrijven van de afgelopen 25 jaar. McNish schrijft voor de Wall Street Journal en won zes grote prijzen voor haar baanbrekende onderzoeken. Silcoff schrijft voor Globe and Mail en is een auteur met vele prijzen op zijn naam, zoals de National Newspaper Award.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacquie McNish, Sean Silcoff
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000341382
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
563304 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
327