Gedroomde liefde (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Margo Maguire

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gespierd, Schots, en in een kilt… wat wil je nog meer?De Schotse Hooglanden, 1720Sinds de dag dat zijn verloofde met een ander trouwde droomt Lachann MacMillan niet meer over de liefde. Daarom beoogt hij een strategisch huwelijk te sluiten met de dochter van de laird van Kilgorra, om zo het land te verkrijgen waar hij zijn zinnen op heeft gezet. Maar alles verandert als hij in het kasteel van de laird de mooie Anna ziet...Na het overlijden van haar moeder wordt Anna MacIver gedwongen om zich als dienstmeisje uit te sloven in het kasteel van haar stiefvader. Net als haar laatste hoop op een uitweg is vervlogen, ontmoet ze de dappere, knappe Lachann. Hij maakt ongekende verlangens in haar los – maar kan hij ooit echt de hare zijn? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margo Maguire
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571066
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
837413 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Gespierd, Schots, en in een kilt… wat wil je nog meer?

De Schotse Hooglanden, 1720

Sinds de dag dat zijn verloofde met een ander trouwde droomt Lachann MacMillan niet meer over de liefde. Daarom beoogt hij een strategisch huwelijk te sluiten met de dochter van de laird van Kilgorra, om zo het land te verkrijgen waar hij zijn zinnen op heeft gezet. Maar alles verandert als hij in het kasteel van de laird de mooie Anna ziet...

Na het overlijden van haar moeder wordt Anna MacIver gedwongen om zich als dienstmeisje uit te sloven in het kasteel van haar stiefvader. Net als haar laatste hoop op een uitweg is vervlogen, ontmoet ze de dappere, knappe Lachann. Hij maakt ongekende verlangens in haar los – maar kan hij ooit echt de hare zijn?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margo Maguire
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571066
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
837413 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208