Friezen in Rome (e-Book)

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book

Atte Jongstra

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fries historicus Atte Sixma werkt op het Academisch Instituut te Rome, omringd door diverse wetenschappers en kunstenaars, aan een onderzoek naar Friese strijders voor keizers en het Vaticaan. Zijn aanwezigheid loopt uit de hand. Lastige vragen uit het Leeuwarder thuisfront brengen hem steeds verder in het nauw, en pesterijen door collega-fellows en seksuele escapades helpen niet mee. Alles staat op losse schroeven. Heeft het Friese volk eigenlijk wel bestaan? En Sixma zelf... Is hij nog te redden?Friezen in Rome gaat over het schrijven van een Friese oergeschiedenis door een bedrieger. En dat in onze tijd, waarin bedriegers de macht in de wereld lijken over te nemen. Kortom: de ingrediƫnten voor een typische, buitenissige, prikkelende en vooral geestige roman van Atte Jongstra.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Atte Jongstra
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029550758
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2678276 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333

Beschrijving

Fries historicus Atte Sixma werkt op het Academisch Instituut te Rome, omringd door diverse wetenschappers en kunstenaars, aan een onderzoek naar Friese strijders voor keizers en het Vaticaan. Zijn aanwezigheid loopt uit de hand. Lastige vragen uit het Leeuwarder thuisfront brengen hem steeds verder in het nauw, en pesterijen door collega-fellows en seksuele escapades helpen niet mee. Alles staat op losse schroeven. Heeft het Friese volk eigenlijk wel bestaan? En Sixma zelf... Is hij nog te redden?

Friezen in Rome gaat over het schrijven van een Friese oergeschiedenis door een bedrieger. En dat in onze tijd, waarin bedriegers de macht in de wereld lijken over te nemen. Kortom: de ingrediƫnten voor een typische, buitenissige, prikkelende en vooral geestige roman van Atte Jongstra.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Atte Jongstra
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029550758
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2678276 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333