Friet met Van Basten (e-Book)

voetbalverhalen

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sjoerd Mossou

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sjoerd Mossou schrijft over voetbal met kalk aan zijn schoenen. Als schrijver en columnist staat hij precies op de zijlijn: dicht bij de hoofdrolspelers als het moet, maar net zo vaak op gepaste afstand. Mossou durft te bewonderen, of het nou om Van Basten gaat of om Maradona, maar net zo goed fileert hij de bobo’s, het bedrog, het plastic en de prutsers. Hij geniet van de grootsheid van Messi of een WK voetbal, maar net zo goed van een koud amateurveld op zondagochtend. Om voetbal moet je kunnen lachen. Je moet er de absurditeit van in durven zien, maar het is ook een sport om van te houden, omdat het zoveel kleur geeft aan het leven van miljoenen mensen. Sjoerd Mossou beschrijft dat als geen ander.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjoerd Mossou
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400405820
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1490266 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Sjoerd Mossou schrijft over voetbal met kalk aan zijn schoenen. Als schrijver en columnist staat hij precies op de zijlijn: dicht bij de hoofdrolspelers als het moet, maar net zo vaak op gepaste afstand. Mossou durft te bewonderen, of het nou om Van Basten gaat of om Maradona, maar net zo goed fileert hij de bobo’s, het bedrog, het plastic en de prutsers. Hij geniet van de grootsheid van Messi of een WK voetbal, maar net zo goed van een koud amateurveld op zondagochtend.

Om voetbal moet je kunnen lachen. Je moet er de absurditeit van in durven zien, maar het is ook een sport om van te houden, omdat het zoveel kleur geeft aan het leven van miljoenen mensen. Sjoerd Mossou beschrijft dat als geen ander.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjoerd Mossou
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400405820
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1490266 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262