Fer de Lance

Prijs € 23,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan Snippe

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door haar nieuwe werkgever wordt werktuigbouwkundige, Karin Dregmans uitgezonden naar Solomo, een klein eiland voor de kust van Rio. Het eiland wordt omgebouwd tot de eerste productie-unit van het enorme olie- en gasveld "Carioca". Een mooie uitdaging die haar goed uitkomt, ze heeft een zware tijd achter de rug en wil even weg bij haar ouders en vrienden.Op het eiland ontdekt ze dat ze om andere redenen voor deze taak is geselecteerd dan men haar heeft doen geloven. Een enorm geldbedrag wordt haar geboden als het haar lukt om in contact te komen met een bijzondere wetenschapper. Uithoren en in contact te brengen met enkele deskundigen, zo luidt haar opdracht. Ze stemt erin toe en merkt te laat dat men haar manipuleert en conditioneert, het gaat om veel meer dan informatie en lobby. In het midden van de twintigste eeuw zaten er gevangenen op het eiland. Wie waren ze? Waarom zaten ze daar?Voordat ze het beseft zit ze middenin een strijd tussen enkele wetenschappers en haar werkgever. Deze strijd brengt haar op een eiland waar mensen niet lang kunnen overleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Snippe
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
526

Beschrijving

Door haar nieuwe werkgever wordt werktuigbouwkundige, Karin Dregmans uitgezonden naar Solomo, een klein eiland voor de kust van Rio.
Het eiland wordt omgebouwd tot de eerste productie-unit van het enorme olie- en gasveld "Carioca". Een mooie uitdaging die haar goed uitkomt, ze heeft een zware tijd achter de rug en wil even weg bij haar ouders en vrienden.
Op het eiland ontdekt ze dat ze om andere redenen voor deze taak is geselecteerd dan men haar heeft doen geloven. Een enorm geldbedrag wordt haar geboden als het haar lukt om in contact te komen met een bijzondere wetenschapper. Uithoren en in contact te brengen met enkele deskundigen, zo luidt haar opdracht. Ze stemt erin toe en merkt te laat dat men haar manipuleert en conditioneert, het gaat om veel meer dan informatie en lobby.
In het midden van de twintigste eeuw zaten er gevangenen op het eiland. Wie waren ze? Waarom zaten ze daar?
Voordat ze het beseft zit ze middenin een strijd tussen enkele wetenschappers en haar werkgever. Deze strijd brengt haar op een eiland waar mensen niet lang kunnen overleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Snippe
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
526