Fatale kus (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Allison Brennan

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fatale kus’ (Kiss Me, Kill Me) van Allison Brennan is een thriller voor de fans van Karen Rose en Jody Picoult.Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt. Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.Allison Brennan behoort tot een van de grote auteurs in het genre ‘Romantic Suspense’. Van haar verscheen eerder ‘Tot de dood ons scheidt’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Allison Brennan
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026142581
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
1660354 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Fatale kus’ (Kiss Me, Kill Me) van Allison Brennan is een thriller voor de fans van Karen Rose en Jody Picoult.

Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt. Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

Allison Brennan behoort tot een van de grote auteurs in het genre ‘Romantic Suspense’. Van haar verscheen eerder ‘Tot de dood ons scheidt’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Allison Brennan
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026142581
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
1660354 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288