Fallen - De complete serie (4-in-1) (e-Book)

fallen, kwelling, passie en extase

Prijs € 39,95
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lauren Kate

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De populaire youngadult-serie Fallen van bestsellerauteur Lauren Kate gaat over liefde, bedrog, vriendschap en vijandschap. De vier delen Fallen, Kwelling, Passie en Extase zijn nu gebundeld in één e-book. Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden. Ook al betekent het haar dood.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lauren Kate
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000350094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1972436 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1118

Beschrijving

De populaire youngadult-serie Fallen van bestsellerauteur Lauren Kate gaat over liefde, bedrog, vriendschap en vijandschap. De vier delen Fallen, Kwelling, Passie en Extase zijn nu gebundeld in één e-book.


Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden. Ook al betekent het haar dood.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lauren Kate
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000350094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1972436 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1118