F1 2019

Spektakel en intriges

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Olav Mol, Erik Houben, Jack Plooij

Paperback | December 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ook dit jaar doet Olav Mol weer verslag voor televisie van alle 21 Formule 1-races, en maakt hij alles met pitreporter Jack Plooij van dichtbij mee. Samen schrijven ze voor het vierde jaar op rij op hun eigen wijze over de gebeurtenissen in het seizoen, zowel voor als achter de schermen. Het wereldkampioenschap van 2019 is begonnen met een dominant Mercedes, waar Valtteri Bottas vaker aanhaakt bij Lewis Hamilton, die jaagt op zijn zesde wereldtitel. Kunnen Ferrari en Red Bull Racing met Max Verstappen partij bieden, of zijn ze kansloos tegen de zilverpijlen? 2019 is tevens het jaar van het trieste afscheid van F1-grootheden als race director Charlie Whiting en tweevoudig wereldkampioen Niki Lauda. Ook bij hun nalatenschap staat Olav Mol uitgebreid stil. Het boek bevat tot slot een uitgebreide vooruitblik op seizoen 2020, waarin na 35 jaar eindelijk weer de Grand Prix van Nederland op het programma zal staan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olav Mol, Erik Houben, Jack Plooij
Uitgever
Volt
ISBN
9789021419138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Ook dit jaar doet Olav Mol weer verslag voor televisie van alle 21 Formule 1-races, en maakt hij alles met pitreporter Jack Plooij van dichtbij mee. Samen schrijven ze voor het vierde jaar op rij op hun eigen wijze over de gebeurtenissen in het seizoen, zowel voor als achter de schermen.
Het wereldkampioenschap van 2019 is begonnen met een dominant Mercedes, waar Valtteri Bottas vaker aanhaakt bij Lewis Hamilton, die jaagt op zijn zesde wereldtitel. Kunnen Ferrari en Red Bull Racing met Max Verstappen partij bieden, of zijn ze kansloos tegen de zilverpijlen? 2019 is tevens het jaar van het trieste afscheid van F1-grootheden als race director Charlie Whiting en tweevoudig wereldkampioen Niki Lauda. Ook bij hun nalatenschap staat Olav Mol uitgebreid stil.
Het boek bevat tot slot een uitgebreide vooruitblik op seizoen 2020, waarin na 35 jaar eindelijk weer de Grand Prix van Nederland op het programma zal staan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olav Mol, Erik Houben, Jack Plooij
Uitgever
Volt
ISBN
9789021419138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248