Evermore (e-Book)

de tovenares en de alchemist

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sara Holland

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jules is opgevoed met verhalen over de eeuwenoude magie van de kwaadaardige Alchemist en de goede Tovenares. Ze is er nu niet alleen achter gekomen dat deze verhalen waar zijn, maar ook dat haar vriendin Caro de Tovenares is. Caro vermoordde koelbloedig de koningin en Jules' eerste liefde Roan. Het hele koninkrijk denkt dat Jules verantwoordelijk is voor de moord, en er staat een hoge prijs op haar hoofd. Zelfs het landgoed van Everless is niet meer veilig voor haar. Jules maakt steeds meer vijanden in Sempera, en het enige wat ze kan doen is diep in de verhalen over haar verleden duiken. Alleen als ze de mysteries over haar vroegere zelf kan oplossen, zal Jules de enige persoon die haar vertrouwt kunnen redden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sara Holland
Uitgever
Blossom Books B.V.
ISBN
9789463490429
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
2521160 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Jules is opgevoed met verhalen over de eeuwenoude magie van de kwaadaardige Alchemist en de goede Tovenares. Ze is er nu niet alleen achter gekomen dat deze verhalen waar zijn, maar ook dat haar vriendin Caro de Tovenares is. Caro vermoordde koelbloedig de koningin en Jules' eerste liefde Roan.
Het hele koninkrijk denkt dat Jules verantwoordelijk is voor de moord, en er staat een hoge prijs op haar hoofd. Zelfs het landgoed van Everless is niet meer veilig voor haar. Jules maakt steeds meer vijanden in Sempera, en het enige wat ze kan doen is diep in de verhalen over haar verleden duiken. Alleen als ze de mysteries over haar vroegere zelf kan oplossen, zal Jules de enige persoon die haar vertrouwt kunnen redden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sara Holland
Uitgever
Blossom Books B.V.
ISBN
9789463490429
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
2521160 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304