Er was eens een zwarte wolk...

over babyblues en depressie

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Quintra Rijnders

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hebt er vast weleens van gehoord - een postpartum depressie. Je denkt waarschijnlijk: dat overkomt mij nooit! Maar wat als het wel gebeurt? Dan zoek je lotgenoten en vooral verhalen over hoe zij uit de inktzwarte put zijn gekropen. 'Er was eens een zwarte wolk...' vertelt het verhaal van Quintra Rijnders. Een gewone vrouw, die alles goed voor elkaar had, maar toch ten prooi viel aan deze ziekte. Het gaat over hoe ze erin verzeild raakte, maar vooral ook over hoe zij er weer uit is gekomen. Ook haar man deelt zijn wanhoop, ervaringen en (soms heel) eerlijke overpeinzingen. De oplossingen die zij vonden zijn uniek voor hun situatie, maar kunnen zeker als inspiratie dienen voor eenieder die daar behoefte aan heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Quintra Rijnders
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773525
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Je hebt er vast weleens van gehoord - een postpartum depressie. Je denkt waarschijnlijk: dat overkomt mij nooit! Maar wat als het wel gebeurt? Dan zoek je lotgenoten en vooral verhalen over hoe zij uit de inktzwarte put zijn gekropen.

'Er was eens een zwarte wolk...' vertelt het verhaal van Quintra Rijnders. Een gewone vrouw, die alles goed voor elkaar had, maar toch ten prooi viel aan deze ziekte. Het gaat over hoe ze erin verzeild raakte, maar vooral ook over hoe zij er weer uit is gekomen. Ook haar man deelt zijn wanhoop, ervaringen en (soms heel) eerlijke overpeinzingen. De oplossingen die zij vonden zijn uniek voor hun situatie, maar kunnen zeker als inspiratie dienen voor eenieder die daar behoefte aan heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Quintra Rijnders
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773525
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88