Er was eens... een miljonair (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jessica Clare

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jessica Clare Er was eens... een miljonair Deel 4 van de Miljonairsclub-serie Maylee is volslagen ongeschikt voor Griffin. Maar ze is alles wat hij wil… Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi’s aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, dus een goede assistent zou handig zijn, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette. Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen — maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is… en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica Clare
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402305722
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
248427 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Jessica Clare

Er was eens... een miljonair

Deel 4 van de Miljonairsclub-serie

Maylee is volslagen ongeschikt voor Griffin. Maar ze is alles wat hij wil…

Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi’s aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, dus een goede assistent zou handig zijn, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette.

Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen — maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is… en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica Clare
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402305722
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
248427 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336