Enon (e-Book)

Prijs € 9,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul Harding

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Enon vertelt het zeer aangrijpende verhaal van een jonge vader die zijn dertienjarige dochter verliest door een ongeluk. Na de dood van Kate, de liefde van zijn leven, zwerft Charlie Crosby s nachts rond in zijn geboorteplaats. Hij loopt door de bossen, bezoekt de begraafplaats en breekt in bij bekenden om medicijnen te stelen die hij als drugs kan gebruiken. Pas na een halfslachtige zelfmoordpoging realiseert Charlie zich dat geweld, tegen zichzelf, tegen zijn omgeving en tegen de herinnering aan zijn dochter, geen oplossing is. Paul Harding bouwt met Enon verder aan zijn oeuvre over het fictieve dorp Enon en de familie Crosby, begonnen met zijn debuut Kwikzilver, waarvoor hij de Pulitzer Prize ontving.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Harding
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449821
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
945779 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Beschrijving

Enon vertelt het zeer aangrijpende verhaal van een jonge vader die zijn dertienjarige dochter verliest door een ongeluk. Na de dood van Kate, de liefde van zijn leven, zwerft Charlie Crosby s nachts rond in zijn geboorteplaats. Hij loopt door de bossen, bezoekt de begraafplaats en breekt in bij bekenden om medicijnen te stelen die hij als drugs kan gebruiken. Pas na een halfslachtige zelfmoordpoging realiseert Charlie zich dat geweld, tegen zichzelf, tegen zijn omgeving en tegen de herinnering aan zijn dochter, geen oplossing is.
Paul Harding bouwt met Enon verder aan zijn oeuvre over het fictieve dorp Enon en de familie Crosby, begonnen met zijn debuut Kwikzilver, waarvoor hij de Pulitzer Prize ontving.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Harding
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449821
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
945779 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183