Enclave Volendam (e-Book)

het verhaal van een dorp

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Boudewijn Smid

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Volendammers zijn niet van de buis te slaan: Jan Smit, Nick & Simon, de 3JS; ze staan model voor gewone Hollandse jongens uit een gewoon Hollands dorp. Maar hoe gewoon is dat dorp aan het IJsselmeer eigenlijk; het dorp waar bijna geen allochtoon woont en waar toch de helft van de bevolking Wilders stemt. Waarom is het drugsgebruik er zo groot? Waar komt toch die palingsound vandaan? Schrijver en journalist Boudewijn Smid trok een jaar lang door Volendam om in kaart te brengen hoe het er echt aan toegaat. Hij bezocht de kroegen, ging mee vissen op het IJsselmeer, dompelde zich onder in de palingpop en sprak talloze Volendammers over hun dorp. In Enclave Volendam brengt hij verslag uit van zijn verblijf en geeft hij een verbijsterende inkijk in het gewoonste dorp van Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Boudewijn Smid
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400573
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1057327 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

De Volendammers zijn niet van de buis te slaan: Jan Smit, Nick & Simon, de 3JS; ze staan model voor gewone Hollandse jongens uit een gewoon Hollands dorp. Maar hoe gewoon is dat dorp aan het IJsselmeer eigenlijk; het dorp waar bijna geen allochtoon woont en waar toch de helft van de bevolking Wilders stemt. Waarom is het drugsgebruik er zo groot? Waar komt toch die palingsound vandaan?
Schrijver en journalist Boudewijn Smid trok een jaar lang door Volendam om in kaart te brengen hoe het er echt aan toegaat. Hij bezocht de kroegen, ging mee vissen op het IJsselmeer, dompelde zich onder in de palingpop en sprak talloze Volendammers over hun dorp. In Enclave Volendam brengt hij verslag uit van zijn verblijf en geeft hij een verbijsterende inkijk in het gewoonste dorp van Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Boudewijn Smid
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400573
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1057327 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181