En toen kwam jij (e-Book)

waarom je niet één maar twee papa's hebt

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tom de Cock

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een kind adopteren zonder de traditionele moeder in het plaatje, het blijft een ontdekking. Dat is precies waar Tom De Cock mee te maken kreeg toen de kinderwens van hem en zijn man steeds groter werd. Ze maakten kennis met de adoptieprocedure en alles wat erbij komt kijken. Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht.En toen kwam jij is een unieke inkijk in het verhaal van twee doorsnee adoptiepapa’s, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen. Met eerlijke bedenkingen, nuttige facts and figures waar het moet, en een stevige lach op iedere pagina.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom de Cock
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789023497097
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
1108431 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

Een kind adopteren zonder de traditionele moeder in het plaatje, het blijft een ontdekking. Dat is precies waar Tom De Cock mee te maken kreeg toen de kinderwens van hem en zijn man steeds groter werd. Ze maakten kennis met de adoptieprocedure en alles wat erbij komt kijken.
Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht.
En toen kwam jij is een unieke inkijk in het verhaal van twee doorsnee adoptiepapa’s, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen. Met eerlijke bedenkingen, nuttige facts and figures waar het moet, en een stevige lach op iedere pagina.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom de Cock
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789023497097
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
1108431 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170