En route (e-Book)

op reis door de geschiedenis van Frankrijk

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lorant Deutsch

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In En route neemt Lorànt Deutsch de lezer mee op een reis door de geschiedenis van Frankrijk. Daarbij volgt hij het spoor van oude wegen: handelsroutes, Romeinse heirbanen, pelgrimsroutes en oude Keltische wegen waarlangs het verleden zijn sporen heeft nagelaten. Op even lichtvoetige als eigenzinnige wijze laat Deutsch de mooiste verhalen uit de Franse geschiedenis de revue passeren. Wist u dat de Kelten al hun eigen versie hadden van het sprookje van Klein Duimpje? Dat het strooien van stenen ooit een manier was om de weg terug te vinden? En wist u dat de Romeinen de Galliërs haantjes noemden, omdat ze hen zo schreeuwerig, kleurrijk en verwaand vonden? In En route brengt Lorànt Deutsch de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Frankrijk op een aanstekelijke wijze tot leven. Lorànt Deutsch (1975) was werkzaam als acteur toen hij een kleine historische reisgids voor Parijs samenstelde. Daaraan beleefde hij zoveel plezier dat hij besloot een volwaardig boek aan zijn favoriete stad te wijden: Metronome. En route is het even meeslepende vervolg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lorant Deutsch
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400993
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1511757 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In En route neemt Lorànt Deutsch de lezer mee op een reis door de geschiedenis van Frankrijk. Daarbij volgt hij het spoor van oude wegen: handelsroutes, Romeinse heirbanen, pelgrimsroutes en oude Keltische wegen waarlangs het verleden zijn sporen heeft nagelaten. Op even lichtvoetige als eigenzinnige wijze laat Deutsch de mooiste verhalen uit de Franse geschiedenis de revue passeren. Wist u dat de Kelten al hun eigen versie hadden van het sprookje van Klein Duimpje? Dat het strooien van stenen ooit een manier was om de weg terug te vinden? En wist u dat de Romeinen de Galliërs haantjes noemden, omdat ze hen zo schreeuwerig, kleurrijk en verwaand vonden? In En route brengt Lorànt Deutsch de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Frankrijk op een aanstekelijke wijze tot leven.

Lorànt Deutsch (1975) was werkzaam als acteur toen hij een kleine historische reisgids voor Parijs samenstelde. Daaraan beleefde hij zoveel plezier dat hij besloot een volwaardig boek aan zijn favoriete stad te wijden: Metronome. En route is het even meeslepende vervolg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lorant Deutsch
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400993
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1511757 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig