Emiel en zijn detectieves (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Erich Kastner

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Emiel mag voor het eerst alleen naar zijn oma in Berlijn, maar onderweg in de trein valt hij in slaap en als hij wakker wordt is al zijn geld gestolen. Dat kan alleen die vreemde meneer met de stijve hoed gedaan hebben, die ook in de trein zat en hem chocola gaf. In Berlijn gaat Emiel meteen achter de dief aan, daarbij geholpen door Gustaaf met de toeter en zijn vele vriendjes, die zich `de detectives noemen. Erich Kästner (1899-1974) brak in 1929 internationaal door met Emiel en zijn detectives. Het was een van de allereerste kinderboeken waarin de belevingswereld van kinderen zelf centraal stond en waarin volwassenen slechts een bijrol speelden. Inmiddels is deze tijdloze klassieker in meer dan vijftig landen vertaald en zijn er miljoenen exemplaren van verkocht. Ook is het verhaal van Emiel meerdere malen succesvol verfilmd.`Een instant classic komisch, realistisch en hartverwarmend The Independent`Meesterlijk kinderboek nrc Handelsblad`In deze temperamentvolle kleine roman zit humor en levenslust verborgen in elke zin Berliner Tageblatt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erich Kastner
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048821303
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1781633 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Beschrijving

Emiel mag voor het eerst alleen naar zijn oma in Berlijn, maar onderweg in de trein valt hij in slaap en als hij wakker wordt is al zijn geld gestolen. Dat kan alleen die vreemde meneer met de stijve hoed gedaan hebben, die ook in de trein zat en hem chocola gaf. In Berlijn gaat Emiel meteen achter de dief aan, daarbij geholpen door Gustaaf met de toeter en zijn vele vriendjes, die zich `de detectives noemen.

Erich Kästner (1899-1974) brak in 1929 internationaal door met Emiel en zijn detectives. Het was een van de allereerste kinderboeken waarin de belevingswereld van kinderen zelf centraal stond en waarin volwassenen slechts een bijrol speelden. Inmiddels is deze tijdloze klassieker in meer dan vijftig landen vertaald en zijn er miljoenen exemplaren van verkocht. Ook is het verhaal van Emiel meerdere malen succesvol verfilmd.

`Een instant classic komisch, realistisch en hartverwarmend The Independent

`Meesterlijk kinderboek nrc Handelsblad

`In deze temperamentvolle kleine roman zit humor en levenslust verborgen in elke zin Berliner Tageblatt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erich Kastner
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048821303
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1781633 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94