Eline is een prinses

Prijs € 10,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Ellen Tijsinger

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joost komt bij Eline spelen. En omdat hij als koning verkleed is, vindt Joost dat hij de baas mag zijn. Eline trekt gauw een mooi nachthemd van mamma aan. Zo is ze precies een prinses, en prinsessen zijn ook heel belangrijk. Koning Joost en prinses Eline vinden elkaar lief en daarom gaan ze trouwen. Ze nodigen al hun vriendjes uit om taart te komen eten. Maar... de taart was eigenlijk bedoeld voor pappa's verjaardag! Ellen Tijsinger ontving vele prijzen voor haar werk, waaronder tweemaal een Bronzen Boek. Ze werd bekroond door de Nederlandse Kinderjury en tweemaal getipt. Eerder schreef zij over Eline in Eline en kleine meeuw en Eline ende ziekenhuismuis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Tijsinger
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000311804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Joost komt bij Eline spelen. En omdat hij als koning verkleed is, vindt Joost dat hij de baas mag zijn. Eline trekt gauw een mooi nachthemd van mamma aan. Zo is ze precies een prinses, en prinsessen zijn ook heel belangrijk. Koning Joost en prinses Eline vinden elkaar lief en daarom gaan ze trouwen. Ze nodigen al hun vriendjes uit om taart te komen eten. Maar... de taart was eigenlijk bedoeld voor pappa's verjaardag!

Ellen Tijsinger ontving vele prijzen voor haar werk, waaronder tweemaal een Bronzen Boek. Ze werd bekroond door de Nederlandse Kinderjury en tweemaal getipt. Eerder schreef zij over Eline in Eline en kleine meeuw en Eline en
de ziekenhuismuis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Tijsinger
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000311804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64