Eis van de selfmade miljardair (e-Book)

Prijs € 4,49

Niet beschikbaar

Annie West

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vurige kussen van een kille tycoon…Om zijn reputatie in de zakenwereld zeker te stellen, zoekt selfmade miljardair Adam Wilde een highsocietybruid. Wanneer hij een Frans parfumimperium kan overnemen, grijpt hij zijn kans. Hij zal het familiebedrijf van de financiële ondergang redden, maar alleen als de dochter, de beeldschone Gisèle Fontaine, met hem trouwt. Het zal natuurlijk een verstandshuwelijk zijn, want hij gelooft absoluut niet in al dat kleffe gedoe als echte liefde…  Gisèle moet wel instemmen met Adams belachelijke voorwaarde. Ze staat er wel op dat ze naar de pers toe doen alsof ze uit liefde getrouwd zijn, want ze wil haar familie het schandaal besparen dat ze zich heeft verkocht aan een investeerder. Ze vreest dat de afstandelijke Adam wel wat moeite zal hebben met die openbare affectie. Maar als hij haar voor het oog van de camera’s kust, vliegt ze bijna in brand!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572261
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
855295 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131

Beschrijving

Vurige kussen van een kille tycoon…

Om zijn reputatie in de zakenwereld zeker te stellen, zoekt selfmade miljardair Adam Wilde een highsocietybruid. Wanneer hij een Frans parfumimperium kan overnemen, grijpt hij zijn kans. Hij zal het familiebedrijf van de financiële ondergang redden, maar alleen als de dochter, de beeldschone Gisèle Fontaine, met hem trouwt. Het zal natuurlijk een verstandshuwelijk zijn, want hij gelooft absoluut niet in al dat kleffe gedoe als echte liefde…  

Gisèle moet wel instemmen met Adams belachelijke voorwaarde. Ze staat er wel op dat ze naar de pers toe doen alsof ze uit liefde getrouwd zijn, want ze wil haar familie het schandaal besparen dat ze zich heeft verkocht aan een investeerder. Ze vreest dat de afstandelijke Adam wel wat moeite zal hebben met die openbare affectie. Maar als hij haar voor het oog van de camera’s kust, vliegt ze bijna in brand!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572261
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
855295 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131