Eigen zaak (e-Book)

Sterke ondernemersverhalen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

John Schoorl

EPUB met digitaal watermerk | September 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

John Schoorl komt uit een familie van ondernemers. Vader en grootvader waren 'biermannen'. Als kind ging hij vaak met ze mee in de biervrachtwagen, de cafés langs, dranken afleveren. De talloze anekdotes en ontboezemingen die hij van kroegbazen hoorde legden de kiem voor zijn levenslange liefde voor verhalen.In Eigen zaak bewijst John Schoorl eer aan zijn achtergrond. Hij schrijft over ondernemers - van melkboer tot vibratorvorst, dancetycoon en vastgoedmagnaat - zoals dat zelden eerder is gebeurd: alsof zij literaire personages zijn. Hun worstelingen, angsten, successen en mislukkingen ballen zich op geestige en melancholische wijze samen tot een onvergetelijk portret van ondernemend Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Schoorl
Uitgever
Murrow
ISBN
9789048867738
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
4010998 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

John Schoorl komt uit een familie van ondernemers. Vader en grootvader waren 'biermannen'. Als kind ging hij vaak met ze mee in de biervrachtwagen, de cafés langs, dranken afleveren. De talloze anekdotes en ontboezemingen die hij van kroegbazen hoorde legden de kiem voor zijn levenslange liefde voor verhalen.

In Eigen zaak bewijst John Schoorl eer aan zijn achtergrond. Hij schrijft over ondernemers - van melkboer tot vibratorvorst, dancetycoon en vastgoedmagnaat - zoals dat zelden eerder is gebeurd: alsof zij literaire personages zijn. Hun worstelingen, angsten, successen en mislukkingen ballen zich op geestige en melancholische wijze samen tot een onvergetelijk portret van ondernemend Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Schoorl
Uitgever
Murrow
ISBN
9789048867738
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
4010998 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig