Eigen vuur (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Karlijn Stoffels

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

I944. Oostburg, Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp waar Sooys woont wordt gebombardeerd. Zonder huis, zonder ouders en zonder wegwijzers moet hij met zijn zusje en broertjes op zoek naar veiligheid – dwars door oorlogsbied. Bruggen zijn opgeblazen, er liggen mijnenvelden, hele gebieden zijn onder water gelopen… En ondertussen heeft hij ook nog een geheime boodschap bij zich. Wie kun je vertrouwen in een land vol vijanden en gevaar? En hoe kan er te midden van alle geweld en onzekerheid toch iets heel moois ontstaan? Als Sooys in Marries ogen kijkt, weet hij dat het kan. In I944 lag Oostburg twee maanden onder vuur. De bommen die de bevrijders in de maanden ervoor lieten vallen om de Duitsers tot overgave te dwingen, kostten honderden burgers het leven en zorgden voor enorme verwoestingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karlijn Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025869922
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
698218 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Beschrijving

I944. Oostburg, Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp waar Sooys woont wordt gebombardeerd. Zonder huis, zonder ouders en zonder wegwijzers moet hij met zijn zusje en broertjes op zoek naar veiligheid – dwars door oorlogsbied. Bruggen zijn opgeblazen, er liggen mijnenvelden, hele gebieden zijn onder water gelopen… En ondertussen heeft hij ook nog een geheime boodschap bij zich.
Wie kun je vertrouwen in een land vol vijanden en gevaar? En hoe kan er te midden van alle geweld en onzekerheid toch iets heel moois ontstaan? Als Sooys in Marries ogen kijkt, weet hij dat het kan.

In I944 lag Oostburg twee maanden onder vuur. De bommen die de bevrijders in de maanden ervoor lieten vallen om de Duitsers tot overgave te dwingen, kostten honderden burgers het leven en zorgden voor enorme verwoestingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karlijn Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025869922
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
698218 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125