Eibertje kiest (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Eibertje van Halteren

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Gezonde keuzes maken in de wirwar van supermarktproducten is niet eenvoudig. Ongemerkt bevat onze voeding veel suiker, vet en onduidelijke toevoegingen. Dikmakers dus en vooral erg ongezond! Om deze producten te vermijden, moet je onleesbare en onbegrijpelijke etiketten ontcijferen. Maar waar let je op? Eibertje van Halteren weet dit precies én kiest! Met haar vakkundige kennis ontleedt ze de samenstelling, voedingswaarde en ingrediënten van 500 supermarktproducten. Eibertje ontrafelt marketingtrucs, geeft handige tips en toont op overzichtelijke wijze alle productinformatie die nodig is om gezonde keuzes te maken.Eibertje van Halteren (1985) studeerde Voeding en Diëtetiek in Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in de levensmiddelenindustrie.Eibertje houdt niet van diëten, maar wel van lekker en gezond eten. In één Wieger Snelle Jelle zitten zeven klontjes suiker, dat is méér dan in een glas cola (250 ml). Je bespaart 647 calorieën als je een Dr. Oetker Big Americans Texas pizza vervangt door een Dr. Oetker La Margherita Classica. Doe je dit maandelijks dan scheelt je dat na een jaar maar liefst 7764 calorieën! In één eetlepel Bio+ Tomatenketchup zit drie keer zoveel zout als in een portie Tyrrell's Lightly Sea Salted (30 g). Door anders te kiezen kun je kilo's verliezen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eibertje van Halteren
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048824519
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
140621015 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Gezonde keuzes maken in de wirwar van supermarktproducten is niet eenvoudig. Ongemerkt bevat onze voeding veel suiker, vet en onduidelijke
toevoegingen. Dikmakers dus en vooral erg ongezond! Om deze producten te vermijden, moet je onleesbare en onbegrijpelijke etiketten ontcijferen. Maar waar let je op? Eibertje van Halteren weet dit precies én kiest! Met haar vakkundige kennis ontleedt ze de samenstelling, voedingswaarde en ingrediënten van 500 supermarktproducten. Eibertje ontrafelt marketingtrucs, geeft handige tips en toont op overzichtelijke wijze alle productinformatie die nodig is om gezonde keuzes te maken.

Eibertje van Halteren (1985) studeerde Voeding en Diëtetiek in Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in de levensmiddelenindustrie.
Eibertje houdt niet van diëten, maar wel van lekker en gezond eten.

In één Wieger Snelle Jelle zitten zeven klontjes suiker, dat is méér dan in een glas cola (250 ml).

Je bespaart 647 calorieën als je een Dr. Oetker Big Americans Texas pizza vervangt door een Dr. Oetker La Margherita Classica. Doe je dit maandelijks dan scheelt je dat na een jaar maar liefst 7764 calorieën!

In één eetlepel Bio+ Tomatenketchup zit drie keer zoveel zout als in een portie Tyrrell's Lightly Sea Salted (30 g). Door anders te kiezen kun je kilo's verliezen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eibertje van Halteren
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048824519
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
140621015 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144