Ehrengard (e-Book)

Prijs € 2,99
Download direct dit e-Book

Karen Blixen

EPUB met digitaal watermerk | September 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een vorstendom van het Duitsland van lang, lang geleden speelt zich aan het hof een bijzonder verhaal af. In de hoofdrol: een gereserveerde jonge prins, een uitbundige prinses, een schilderende verleider en een loyale hofdame.In dit perfecte koninkrijk verstoort een koppel onverwacht de regels van het hof, en moet koste wat kost om een schandaal te voorkomen een buitenechtelijke zwangerschap geheim worden gehouden. De prins, prinses, schilder en hofdame verschuilen zich daarom tijdelijk in kasteel Rosenbad. Maar daar loopt alles anders dan verwacht…Ehrengard is een sprookje vol onverwachte wendingen. Het verscheen voor het eerst in 1962, een jaar na de dood van beroemde schrijfster Karen Blixen (1885-1962), bekend van haar internationale bestseller Out of Africa, ooit verfilmd met Robert Redford en Meryl Streep. Ehrengard is nu ook verfilmd door Netflix.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Blixen
Uitgever
Love Books
ISBN
9789021476094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
2935147 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
50

Beschrijving

In een vorstendom van het Duitsland van lang, lang geleden speelt zich aan het hof een bijzonder verhaal af. In de hoofdrol: een gereserveerde jonge prins, een uitbundige prinses, een schilderende verleider en een loyale hofdame.

In dit perfecte koninkrijk verstoort een koppel onverwacht de regels van het hof, en moet koste wat kost om een schandaal te voorkomen een buitenechtelijke zwangerschap geheim worden gehouden. De prins, prinses, schilder en hofdame verschuilen zich daarom tijdelijk in kasteel Rosenbad. Maar daar loopt alles anders dan verwacht…

Ehrengard is een sprookje vol onverwachte wendingen. Het verscheen voor het eerst in 1962, een jaar na de dood van beroemde schrijfster Karen Blixen (1885-1962), bekend van haar internationale bestseller Out of Africa, ooit verfilmd met Robert Redford en Meryl Streep. Ehrengard is nu ook verfilmd door Netflix.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Blixen
Uitgever
Love Books
ISBN
9789021476094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
2935147 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
50