Eggers wat is de wat

Prijs € 9,00

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nog maar een jongetje is hij, nauwelijks ouder dan een jaar of acht, als zijn dorp Marial Bai in Zuid-Soedan wordt aangevallen. Zijn kinderogen zien dingen die hem in één klap zijn onschuld afnemen. Valentino Achak Deng vlucht. Er is simpelweg geen andere keuze. Waar zijn familie is weet hij niet."Wat is de wat" is het verslag van het veelbewogen leven van Valentino Achak Deng, een jongen die een vluchteling wordt in het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan. Zijn vlucht brengt hem in contact met vijandelijke soldaten, rebellen, hyena's en leeuwen, ziekte en dood. Dit boek is een onthullend en ontluisterend portret van een land in staat van bloedige oorlog, en van een jongen die van de ene in de andere onwerkelijke situatie wordt gekatapulteerd.'Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo ontroerd was door een roman... Het is onmogelijk dit boek te lezen en je niet nederig, verlicht en getransformeerd te voelen. Ik zal Valentino Achak Deng nooit vergeten.' KHALED HOSSEINI - AUTEUR VAN "DE VLIEGERAAR"

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041709547
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
640

Beschrijving

Nog maar een jongetje is hij, nauwelijks ouder dan een jaar of acht, als zijn dorp Marial Bai in Zuid-Soedan wordt aangevallen. Zijn kinderogen zien dingen die hem in één klap zijn onschuld afnemen. Valentino Achak Deng vlucht. Er is simpelweg geen andere keuze. Waar zijn familie is weet hij niet.

"Wat is de wat" is het verslag van het veelbewogen leven van Valentino Achak Deng, een jongen die een vluchteling wordt in het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan. Zijn vlucht brengt hem in contact met vijandelijke soldaten, rebellen, hyena's en leeuwen, ziekte en dood. Dit boek is een onthullend en ontluisterend portret van een land in staat van bloedige oorlog, en van een jongen die van de ene in de andere onwerkelijke situatie wordt gekatapulteerd.

'Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo ontroerd was door een roman... Het is onmogelijk dit boek te lezen en je niet nederig, verlicht en getransformeerd te voelen. Ik zal Valentino Achak Deng nooit vergeten.' KHALED HOSSEINI - AUTEUR VAN "DE VLIEGERAAR"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041709547
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
640