Een zomer vol verrassingen (e-Book)

€ 7,99
Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Brenda Novak

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze zomer op het eiland zit vol verrassingen…Na de dood van haar vader, een Amerikaanse senator, reist Marlow Madsen naar haar moeder op het eilandje voor de kust van Florida waar ze vroeger altijd de zomers doorbracht. Voor Marlow is de reis een kans om na lange tijd de banden met haar familie aan te halen. Ze wordt vergezeld door haar vriendinnen Aida en Claire, die net als zij behoefte hebben om even pas op de plaats te maken.Marlow benut haar tijd op het eiland om nieuwe wegen te verkennen. Maar wanneer het testament van haar vader een groot geheim aan het licht brengt, dat alles wat ze dacht te weten over haar familie op losse schroeven zet, wordt ze gedwongen haar verleden én haar toekomst met andere ogen te bekijken. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen om haar bij te staan - maar de meeste steun komt uit wel héél onverwachte hoek! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Brenda Novak
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563382
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1123220 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
308

Beschrijving

Deze zomer op het eiland zit vol verrassingen…

Na de dood van haar vader, een Amerikaanse senator, reist Marlow Madsen naar haar moeder op het eilandje voor de kust van Florida waar ze vroeger altijd de zomers doorbracht. Voor Marlow is de reis een kans om na lange tijd de banden met haar familie aan te halen. Ze wordt vergezeld door haar vriendinnen Aida en Claire, die net als zij behoefte hebben om even pas op de plaats te maken.

Marlow benut haar tijd op het eiland om nieuwe wegen te verkennen. Maar wanneer het testament van haar vader een groot geheim aan het licht brengt, dat alles wat ze dacht te weten over haar familie op losse schroeven zet, wordt ze gedwongen haar verleden én haar toekomst met andere ogen te bekijken. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen om haar bij te staan - maar de meeste steun komt uit wel héél onverwachte hoek!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Brenda Novak
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563382
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1123220 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
308