Een zomer in Venetië (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nicky Pellegrino

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zomer in Venetië’(One Summer in Venice) is een heerlijk boek voor alle fans van Jill Mansell en Chantal van Gastel! Addolorata Martinelli zou volmaakt gelukkig moeten zijn. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een restaurant, een man, een kind. Dus waarom heeft ze het gevoel dat er iets mist? Dan krijgt ze een vernietigende culinaire recensie voor haar kiezen en opeens wordt het haar pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken. Addolorata vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Maar de kanalen van Venetië hebben meer voor haar in petto…Nicky Pellegrino groeide op in Engeland maar woont in Nieuw-Zeeland. Haar wortels liggen in het zuiden van Italië. Elke zomer gaat ze terug voor familiebezoek, de beste mozzarella en nieuwe inspiratie voor haar boeken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicky Pellegrino
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142628
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1201042 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Een zomer in Venetië’(One Summer in Venice) is een heerlijk boek voor alle fans van Jill Mansell en Chantal van Gastel!

Addolorata Martinelli zou volmaakt gelukkig moeten zijn. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een restaurant, een man, een kind. Dus waarom heeft ze het gevoel dat er iets mist? Dan krijgt ze een vernietigende culinaire recensie voor haar kiezen en opeens wordt het haar pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken. Addolorata vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Maar de kanalen van Venetië hebben meer voor haar in petto…

Nicky Pellegrino groeide op in Engeland maar woont in Nieuw-Zeeland. Haar wortels liggen in het zuiden van Italië. Elke zomer gaat ze terug voor familiebezoek, de beste mozzarella en nieuwe inspiratie voor haar boeken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicky Pellegrino
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142628
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1201042 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271