Een website maken voor kids voor Dummies

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Greg Rickaby

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil jouw kind graag een unieke website ontwerpen zonder gebruik te maken van een standaardtemplate? Dan mag hij dit boek niet missen! Het bevat zes coole, makkelijk te volgen projecten die je kind praktische en creatieve websitebouwvaardigheden aanleren. Zo leert hij de juiste soort site te kiezen bij het onderwerp van zijn website, een moodboard te maken om zijn creatieve ideeën vorm te geven, HTML én CSS te gebruiken en foto's, video's en andere widgets toe te voegen aan zijn site. Van plannen tot perfectioneren, met dit boek doorloopt je kind alle fasen van het maken van een eigen, unieke website.Greg Rickaby is front-end developer bij WebDevStudios, een bedrijf dat zich specialiseert in het bedenken van websiteoplossingen met behulp van WordPress voor grote klanten zoals Microsoft, Discovery Channel en Uber.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Greg Rickaby
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045353883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wil jouw kind graag een unieke website ontwerpen zonder gebruik te maken van een standaard
template? Dan mag hij dit boek niet missen! Het bevat zes coole, makkelijk te volgen projecten die je kind praktische en creatieve websitebouwvaardigheden aanleren. Zo leert hij de juiste soort site te kiezen bij het onderwerp van zijn website, een moodboard te maken om zijn creatieve ideeën vorm te geven, HTML én CSS te gebruiken en foto's, video's en andere widgets toe te voegen aan zijn site. Van plannen tot perfectioneren, met dit boek doorloopt je kind alle fasen van het maken van een eigen, unieke website.

Greg Rickaby is front-end developer bij WebDevStudios, een bedrijf dat zich specialiseert in het bedenken van websiteoplossingen met behulp van WordPress voor grote klanten zoals Microsoft, Discovery Channel en Uber.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Greg Rickaby
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045353883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig