Een vrouw op 1000 graden (e-Book)

uit de memoires van Herbjorg Maria Bjornsson

Prijs € 9,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hallgrimur Helgason

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tachtigjarige Here zit met een oude handgranaat, een slof sigaretten en een laptop in een garage, surft op het web en onderhoudt via Facebook contacten met de hele wereld. Ze heeft besloten dat ze nog voor de kerst gecremeerd wil worden. Terwijl ze wacht `tot de oven 1000 graden heeft bereikt, blikt ze terug op een veelbewogen leven dat haar alle hoeken van de geschiedenis liet zien. Ze kreeg drie zonen van negen mannen, is de kleindochter van de eerste president van IJsland, belandde tijdens de oorlog als dochter van een `foute vader in Denemarken, Polen en Duitsland en verhuisde toen noodgedwongen met hem naar Argentinië waar ze haar eerste kind verloor. De jaren vijftig en zestig bracht ze door in Parijs, Zuid-Afrika, New York en Hamburg. Ze studeerde fotografie en vierde feest met de jonge Beatles, om uiteindelijk definitief terug te keren naar haar geboortegrond. Hallgrímur Helgasons roman is een adembenemende reis door de twintigste eeuw: een tegendraads meesterwerk vol IJslandse geestigheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hallgrimur Helgason
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029593335
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1415048 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
425

Beschrijving

De tachtigjarige Here zit met een oude handgranaat, een slof sigaretten en een laptop in een garage, surft op het web en onderhoudt via Facebook contacten met de hele wereld. Ze heeft besloten dat ze nog voor de kerst gecremeerd wil worden. Terwijl ze wacht `tot de oven 1000 graden heeft bereikt, blikt ze terug op een veelbewogen leven dat haar alle hoeken van de geschiedenis liet zien. Ze kreeg drie zonen van negen mannen, is de kleindochter van de eerste president van IJsland, belandde tijdens de oorlog als dochter van een `foute vader in Denemarken, Polen en Duitsland en verhuisde toen noodgedwongen met hem naar Argentinië waar ze haar eerste kind verloor. De jaren vijftig en zestig bracht ze door in Parijs, Zuid-Afrika, New York en Hamburg. Ze studeerde fotografie en vierde feest met de jonge Beatles, om uiteindelijk definitief terug te keren naar haar geboortegrond.

Hallgrímur Helgasons roman is een adembenemende reis door de twintigste eeuw: een tegendraads meesterwerk vol IJslandse geestigheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hallgrimur Helgason
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029593335
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1415048 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
425