Een verrassend weerzien / Zijn grootste droom (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Annie Claydon, Allie Kincheloe

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een verrassend weerzienIs het een zoektocht naar het verleden, of naar de allermooiste toekomst?Dat de drang om levens te redden al jong in hem zat, weet dokter Benjamin maar al te goed: als twaalfjarige redde hij een meisje van zes van de verdrinkingsdood. Nu, jaren later, heeft hij de behoefte om haar nog één keer te zien, en dus reist hij af naar het Griekse eiland waar ze woont. Daar wacht hem een verrassing: het kleine meisje van toen is uitgegroeid tot een buitengewoon aantrekkelijke vrouw! Zijn grootste droomKrijgt hun liefde een tweede kans?Ooit was chirurg Danny Owens verloofd met huisarts Camilla Devereaux, maar toen hij het leger in ging liep hun relatie stuk, en hij verwachtte niet haar ooit nog te zien. Nu is zijn vader overleden en gaat hij, om de erfenis af te ronden, terug naar zijn geboortedorp. Daar ontmoet hij Camilla weer, die nog net zo mooi is als toen. Een feit dat Danny liever negeert, maar of dat zal lukken? Zijn vader draagt hun namelijk in zijn testament op om een halfjaar samen te werken! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie Claydon, Allie Kincheloe
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556643
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
1009790 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Een verrassend weerzien

Is het een zoektocht naar het verleden, of naar de allermooiste toekomst?

Dat de drang om levens te redden al jong in hem zat, weet dokter Benjamin maar al te goed: als twaalfjarige redde hij een meisje van zes van de verdrinkingsdood. Nu, jaren later, heeft hij de behoefte om haar nog één keer te zien, en dus reist hij af naar het Griekse eiland waar ze woont. Daar wacht hem een verrassing: het kleine meisje van toen is uitgegroeid tot een buitengewoon aantrekkelijke vrouw!
 
Zijn grootste droom

Krijgt hun liefde een tweede kans?

Ooit was chirurg Danny Owens verloofd met huisarts Camilla Devereaux, maar toen hij het leger in ging liep hun relatie stuk, en hij verwachtte niet haar ooit nog te zien. Nu is zijn vader overleden en gaat hij, om de erfenis af te ronden, terug naar zijn geboortedorp. Daar ontmoet hij Camilla weer, die nog net zo mooi is als toen. Een feit dat Danny liever negeert, maar of dat zal lukken? Zijn vader draagt hun namelijk in zijn testament op om een halfjaar samen te werken!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie Claydon, Allie Kincheloe
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556643
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
1009790 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242